S jedne strane, Vodolije mogu da budu stidljive i mirne, a s druge, ekscentrične i energične. Ali u oba slučaja su veliki mislioci koji rado pomažu drugim ljudima, veoma su inteligentni i imaju jaku intuiciju. Iako su prilagođeni energiji koja ih okružuje, Vodolije često imaju potrebu da pobegnu od svega, da se izvesno vreme osame i tako obnove energiju.

Ništa ih ne može tako zaintrigirati i privući od interesantnog razgovora sa nekom osobom. Kada je u pitanju ljubav, najviše im odgovaraju osobe koje ne shvataju olako njihovu iskrenost. Otvorenost, komunikativnost, maštovitost i spremnost da rizikuju su kvaliteti koji se dobro uklapaju u perspektivu života ovog znaka. Poštenje i iskrenost su od suštinskog značaja za nekoga ko želi dugoročnu vezu sa ovom dinamičnom osobom.

Pogledajte kako se Vodolija slaže u ljubavi sa ostalim horoskopskim znacima.

Vodolija i Vodolija

Ova veza može da znači: ili sve ili ništa. Ona je genijalna ako su partneri na zajedničkom ili sličnom poslu, a u drugom slučaju, oni se stalno igraju žmurke, jer ne vole da budu saterani u ćošak; nestanu pa se pojave.

Vodolija i Ribe

U ovoj vezi Vodolija može živeti samo od nadanja da će se sve srediti. Oba partnera su svesna nedokučivih dubina i oštroumnosti koja se krije u njihovim karakterima, pa ako postoji uzajamna privlačnost, nijednom od partnera nije jasno o čemu se tu zapravo radi.

slika1 Uporedni ljubavni horoskop: Vodolija

Vodolija i Ovan

Ovan može biti superioran u odnosu na Vodoliju i pomalo nestrpljiv, što Vodoliju sputava i guši. Iz ovakvog odnosa može se  roditi niz novih ideja i relizovanih projekata, jer Vodolije izmišljaju, a Ovan realizuje,naravno uz dosta nesuglasica i bez opuštenosti i mira. Kombinacija Ovna i Vodolije ima više izgleda za duži zajednički život od svih ostalih.

Vodolija i Bik

Pošto je Vodolija suviše ležerna po pitanju sticanja materijalnih dobara, Bik to ne može da podnese i tu nema mnogo izgleda za sreću. Vodolija bi Biku stalno zamerela zbog posesivnosti, dok bi Bik bio zbunjen nepredvidljivošču, rasipnošću i izraženom željom za slobodom Vodolije.

Comments