Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Zar ne bi bilo sjajno kada bi postojao čarobni štapić koji bi nam pomogao da iz korena promenimo stil života: da jedemo više povrća i voća, budemo hidrirane, redovno vežbamo i spavamo osam sati svake noći? Možda još uvek nismo otkrile gde se krije štapić, ali jesmo aplikaciju koja će ti pomoći u ostvarivanju svih fitness ciljeva.

Fabulous je dar Google Play prodavnice koji će ti uz malo storage prostora pokazati put do zdravijeg života. Ne moraš da čekaš Novu godinu da napraviš nekoliko radikalnih odluka koje, priznaćeš, ne žive duže od praznične euforije. Jedan od glavnih benefita ovog appa jeste što te postepeno uvodi u nove navike. Prednost sistema “korak po korak” je taj što polako usvajaš novine koje neće remetiti tvoju svakodnevnu rutinu, ali će ipak napraviti razliku. O čemu se zapravo radi? Fabulous je zamišljen kao internet saveznik u poboljšanju tvog životnog stila. Lakše reći nego uraditi, hm? Sa ovakvim obećanjem pokreću se pitanja: Da li jedna aplikacija zaista može da promeni navike za koje sam vezana godinama? Da li ću zaista ostati istrajna na tom putovanju? Ovo nije još jedna marketinška priča koja ti obećava transformaciju preko noći, program koji će provereno uspešnim treningom i dovoljnom količinom tečnosti od tebe napraviti healthy divu. Njen krajnji cilj je da poboljšaš sve aspekte tvoje svakodnevice.

Nakon što instaliraš Fabulous, i uneseš neke od svojih osnovnih podataka, aplikacija pred tebe postavlja mogućnost izbora prvog koraka. Sama biraš svoje putovanje: da li želiš da podigneš nivo energije, skineš višak kilograma, poboljšaš kvalitet svog sna ili pak, unaprediš fokus i koncentraciju. Kada doneseš odluku, primićeš plan koji će ti omogućiti da postigneš željeni cilj. Ako si očekivala strogi režim ishrane i iscrpljujuće vežbe, grešiš. Na samom startu ćeš dobijati lagane zadatke kao što je ispijanje čaše vode svakog jutra. Nisi to očekivala, zar ne?

Editors choice