Ako pronalaženje vintidž odeće i aksesoara smatramo nekom vrstom supermoći onda je Sami Miro definitivno Super Žena!

Pored toga što je stilista, model i kustos, a i devojka glumca Zeka Efrona, sa adresom u Los Anđelesu, stručnjak je i za sakupljanje starih stvari i garderobe koju kasnije kombinuje u svakodnevnim kombinacijama. Ona je do sada, na zavidnom nivou, sakupila kolekciju cipela, nakita i odeće koji su u tako dobrom stanju da se mogu odmah nositi. Sakupila je Sami još mnogo toga, što nas dovodi u pitanje zašto uopšte kupujemo bilo šta novo.

Mnogi komadi u njenom garderoberu su retka vrsta, u ovom trenutku možda jedini na svetu. Isto možemo reći i za njenu moć zapažanja, što nas sve tera da saznamo kako je postala tako uspešna u “lovu na blago”, jer svako ko posećuje radnje sa starom odećom zna koliko je kopanja i traženja potrebno da biste našli nešto dobro i upotrebljivo.

Sami 4 Upoznajte kraljicu VINTIDŽ stila

Miro kaže da se to nije desilo preko noći, već da je to veština koja mora da napreduje vremenom. Ona sakuplja stvari od svoje četrnaeste godine. Rezultat koji je time dobila nisu samo vrhunski odevni komadi već i osećaj da više poštuje nečiji rad kao i unapređivanje sopstvenog stila. Njen stil apsolutno individualan i poseban, jer najverovatnije samo ona poseduje komade odeće koje nosi, ali njene reči dođu nam kao neka mudrost koje treba da se držimo kada odlazimo u kupovinu.

Uvek počnite sa jednim komadom odeće

Sami kaže da ona uvek krene od jednog komada koji će nositi celu kombinaciju a onda dodaje ostale kao detalje. Uvek stilizuje tako što što dodaje jedan po jedan komad, nikada unapred ne zamisli kombinaciju od glave do pete. Sami ističe kako jako voli efektne komade koji privlače pažnju, naročito one jedinstvene. Jedan od prvih komada koje je prikupila su pantalone od teksasa i kože. Izgledaju kao da je neko svoju kožu nalepio na teksas i ona smatra da su vrlo zanimljive; iako su pomalo i čudne i ružne, ali ipak na zanimljiv način. Kada uz njih iskombinuje moderne sandale i zanimljivu top majicu onda sve izgleda vrlo izazovno na njoj.

Sami  Upoznajte kraljicu VINTIDŽ stila
Comments