Instagram je već neko vreme naš omiljeni savetnik za odevanje, šminkanje, ulepšavanje, pa čak i za pravljenje nakita i različitih sitnica za kuću. To nimalo ne čudi, s obzirom na to da nam je dostupan na svakom koraku, te u bilo kom trenutku možemo naći ono što nam treba. Uticaj i efekat Instagrama prepoznale su i brojne beauty blogerke i vlogerke, koje su odlučile da svoje tutorijale za ulepšavanje, šminkanje i negu kože objavljuju upravo na ovoj društvenoj mreži. Vremenom su one postale pravi beauty gurui, pa evo prilike da vas upoznamo sa najboljima među njima.

Džeki Aina je jedna od najpozitivnijih i najšarmantnijih beauty blogerki koje ćete naći na Instagramu. Devojke je vole zato što redovno otkriva beauty savete koji nam umnogome mogu olakšati život. Tako ćete saznati kako da izbegnete greške u šminkanju koje devojke najčešće prave, kako da pronađete pravu podlogu ili puder za lice, ali i kako da izaberete pravu nijansu svetlijeg karmina za svoj preplanuli ili tamniji ten.

Teni Panosian je pravi guru za devojke koje žele da vide beauty savete, odlične modne i tirkove za dekorisanje stana na jednom Instagram profilu. Osim praktičnih saveta, na njenom Instagramu možete videti i veoma zanimljive dnevnike sa putovanja, na kojima prikazuje svoje odevne kombinacije odabrane za različita mesta koja posećuje.

Za Elari, beauty blogerku koja na Instagramu ima milion pratilaca, istaknute oči i usne suština su savršenog izgleda. Ona se ne ustručava da malo odstupi od šablona, te u šminkanju iskoristi jake i upadljive boje. Ova prelepa devojka definitivno zna šta radi, a sigurni smo da ćete i vi, bez imalo muke, usvojiti neke njene trikove.

Comments