Vanja Veljić je 15-godišnja devojčica čiji je YouTube kanal Va Vana za kratko vreme postao veoma popularan među njenim vršnjakinjama, ali i među svim drugim devojkama  koje je zaintrigiralo da pogledaju po čemu se to Vanjini vlogovi razlikuju od svih ostalih koje možemo videti na YouTube-u. Ona već sada ima skoro 24 000 subscribers-a, a njeni videi više od tri miliona pregleda, te nam je to bio odličan povod da sa njom uradimo intervju i pružimo vam priliku da je malo bolje upoznate.

WANNABE MAGAZINE: Tvoji pratioci sigurno znaju mnogo toga o tebi, ali našim čitaocima koji ne znaju ko je Va Vana, odnosno Vanja Veljić, otkrij ko je tinejdžerka čiji su vlogovi neverovatno popularni na YouTube-u?

VANJA VELJIĆ: Ja sam zapravo obična devojčica od 15 godina, koja se ne razlikuje mnogo od onih koje me prate. Volim modu, šminku i interesuje me sve vezano za medije, pogotovo snimanje klipova za YouTube. Upisala sam ekonomsku školu, ali bih u budućnosti volela da se bavim nečim što ima veze sa medijima, tim pre što sam se godinama bavila glumom i volim sve što je vezano za scenu.

S obzirom na to da imaš samo 15 godina, otkrij nam koliko se dugo baviš vlogovanjem i kako si se odlučila na ovaj korak?

VANJA VELJIĆ: Vlogovanjem sam počela da se bavim u julu mesecu ove godine na raspustu, tako da je sada šest meseci kako snimam. Dugo sam pratila Jutjuberke i već sam ponešto snimala, međutim nisam imala hrabrosti da to objavim zato što sam se plašila reakcije dece u školi. Letnji raspust i prelazak u srednju školu sam iskoristila da taj strah prevaziđem i počnem da objavljujem.

Comments