Farmerice koju su iscepane i razresane ne predstavljaju ništa novo, to je sigurno, ali se godinama provlače kroz modne trendove, dolaze i odlaze. Poslednjih nekoliko godina su na vrhu liste najnešenijeg modela pantalona a iz sezone u sezonu ih možete naći u svakoj radnji.

Ono što je zanimljivo da se ovakav model pantalona od teksasa provlači kroz trendove još iz osamdesetih godina, a eto i danas je jedan od nezaobilaznih, pa se pitamo šta se to toliko posebno dešava kada obučete farmerice koje izgledaju staro i iznošeno.

kapa Uradi sama: Iscepane farmerice

 

I dok ih možete kupiti u baš svakoj radnji na koju naiđete, taj novac bi mogle da sačuvate i kupite nešto drugo a iscepane farmerke napravite same. Uzmite neki par svojih pantalona koje vam po svemu odgovaraju, a najbitnije da vam kroj laska, i od starih napravićete nove farmerke. Iako zvuči smešno i kontradiktorno da iscepane  pantalone izgledaju kao nove ali u vašem garderoberu će predstavljati zaista nešto novo. Verujemo da vam je ovo već palo na pamet ali možda niste bile sigurne kako to da uradite i brinule ste da li će ispasti verno baš kao na kupovnom modelu. Sada možete da odahnete jer mi imamo nekoliko saveta koji vam garantuju da ćete ih icepati kao profesionalac.

Crne Uradi sama: Iscepane farmerice

Izaberite pravi model

Iako imate gomilu farmerica koje nosite i onih koje nosite ređe, teško je odlučiti koje su baš idealne za cepanje. Lako ćete odlučiti ako sebi postavite nekoliko pitanja. Da li želite klasične plave iscepane farmerke ili u nekoj od boja? Da li želite uske icepane ili onaj široki boyfriend model? Ukoliko imaš dva para istih ili vrlo sličnih pantalona onda je dilema rešena, uzmi jedne od tih i napravi apsolutno nov par. Ili ako imaš neke koje su oštetila nekom flekom koja se ne može skinuti eto ideje kako da ih pretvoriš u nosive, samo iseci deo na kojem se nalazi fleka.

Comments