Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Znakom Bika opisana je poljoprivreda prehrambena industrija, a tranzitom Urana kroz ovaj znak možemo da očekujemo nove tehnologije koje će pospešiti i ubrzati poljoprivrednu proizvodnju. Naravno, to ne mora da znači da će novi proizvodi biti zdravi. Čak suprotno, GMO hrana preuzeće primat u odnosu na sve ostale. Svi žele da obezbede što bolju i bržu zaradu, a takav način proizvodnje biće mnogo sigurniji od neprestanog gledanja u nebo i čitanja vremenske prognoze.

Uran je povezan sa budućnošću i tehnološkim dostignućima, kaže da su ove promene verovatno povezane sa društvenim medijima.Sa Uranom u Biku, nastavićemo da vidimo promene u vezi sa odnosom i korišćenjem tehnologije, ali u veoma različitom delu naših života.Kada nas okolina natera na određene situacije, Bik nas tera da se preispitamo i da budemo dosledni sebi.Mi ćemo se kretati iz perspektive međusobnog samopouzdanja, profila društvenih medija i individualizacije online na koju vrednost ima pojedinac.

Mogli bismo čak videti veliki napredak u tome kako se svet bavi klimatskim promenama i prirodnim resursima. U ovim  oblastima života, stvarima materijalne vrednosti i prirodnim svetom, Uran će raditi svoju magiju.Tako će žene nakon ulaska Bika u znak Urana biti sve samostalnije na privatnom, a sve uspešnije na poslovnom planu, pa top menadžerska mesta na kojima su dame više neće biti retkost.Sve u svemu, od juče nastaju promene koje će se u bitnoj meri odraziti na svaki horoskopski znak.

Međutim, Uran će uticati na vaš život u narednih sedam godina, ali, opet, možda ne shvatate težinu njegovog uticaja sve dok ne prođe mnogo godina.Možda je iskušenje da ostanete na visokom nivou upozorenja za bilo kakve i sve promene u načinu na koji se bavimo farmama ili trošimo novac, ali ovo je jedan od retkih astroloških događaja koji vas naprosto mole da sednete, uživate u vožnji i prepustite se životu.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2018!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor fotografije: www.instagram.com , www.unsplash.com

naslovna : @astrology

Madam Clairvoyant

Editors choice