Pronađi malo vremena za savršenu kožu i osvoji Avon Anew Perfect Skin paket proizvoda! (VIDEO)

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Uran u znaku Bika – Šta to zapravo znači?

Uran u znaku Bika – Šta to zapravo znači?

Znakom Bika opisana je poljoprivreda prehrambena industrija, a tranzitom Urana kroz ovaj znak možemo da očekujemo nove tehnologije koje će pospešiti i ubrzati poljoprivrednu proizvodnju. Naravno, to ne mora da znači da će novi proizvodi biti zdravi. Čak suprotno, GMO hrana preuzeće primat u odnosu na sve ostale. Svi žele da obezbede što bolju i bržu zaradu, a takav način proizvodnje biće mnogo sigurniji od neprestanog gledanja u nebo i čitanja vremenske prognoze.

Uran je povezan sa budućnošću i tehnološkim dostignućima, kaže da su ove promene verovatno povezane sa društvenim medijima.Sa Uranom u Biku, nastavićemo da vidimo promene u vezi sa odnosom i korišćenjem tehnologije, ali u veoma različitom delu naših života.Kada nas okolina natera na određene situacije, Bik nas tera da se preispitamo i da budemo dosledni sebi.Mi ćemo se kretati iz perspektive međusobnog samopouzdanja, profila društvenih medija i individualizacije online na koju vrednost ima pojedinac.

Mogli bismo čak videti veliki napredak u tome kako se svet bavi klimatskim promenama i prirodnim resursima. U ovim  oblastima života, stvarima materijalne vrednosti i prirodnim svetom, Uran će raditi svoju magiju.Tako će žene nakon ulaska Bika u znak Urana biti sve samostalnije na privatnom, a sve uspešnije na poslovnom planu, pa top menadžerska mesta na kojima su dame više neće biti retkost.Sve u svemu, od juče nastaju promene koje će se u bitnoj meri odraziti na svaki horoskopski znak.

Međutim, Uran će uticati na vaš život u narednih sedam godina, ali, opet, možda ne shvatate težinu njegovog uticaja sve dok ne prođe mnogo godina.Možda je iskušenje da ostanete na visokom nivou upozorenja za bilo kakve i sve promene u načinu na koji se bavimo farmama ili trošimo novac, ali ovo je jedan od retkih astroloških događaja koji vas naprosto mole da sednete, uživate u vožnji i prepustite se životu.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2018!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor fotografije: www.instagram.com , www.unsplash.com

naslovna : @astrology

Madam Clairvoyant

Editors choice