Odlučili smo da začinimo vaše letnje noći sa nijansama našeg novog VICE Special Effects, top coat za usne. Samo jednim potezom možete imati širok dijapazon izgleda vaših usana, od poslovnog do onog za celonoćni provod zahvaljujući “VICE” specijalnim efektima dugotrajnog vodootpornog top coat-a za usne. Dostupan u svetlucavim, blistavim i metalnim prelivima, naša inovativna i prijatna kremasta formula suši se brzo i obezbeđuje dugotrajno nošenje koje ne pruža osećaj lepljivosti. VICE Specijalni efekti nisu samo dugotrajni, već stvaraju i vodootporni sloj koji zadržava boju i sprečava je da se razmazuje po usnama.

A #SummerGlow? Dajte vašoj koži blistav sjaj koji neće nestati, zahvaljujući Afterglow paleti za konturisanje lica. Popunili smo ovu tanku, kvadratnu paletu sa četiri nove nijanse naše omiljene Afterglow palete za konturisanje lica. Koristite ih pojedinačno ili ih pomešajte tako da napravite konture po sopštvenom ukusu. Naša lagana, fino smešana formula pruža osećaj velike mekoće, lako se stapa sa kožom i traje 8 sati.

U potrazi ste za savršenim načinom da postignete Naked look? Šta kažete na to da mu dodamo safir? Urban Decay predstavlja Naked Skin – Iluminator transparentni kompaktni puder. Sintetički beli safir daje ovom puderu višedimenzionalan, svetlosni odsjaj. Sada ne možemo da živimo bez njega!

Volite dugotrajne proizvode, ali kako da ih posle upotrebe uklonite?! Pomoću tri nove formule iz kolekcije za skidanje šminke Meltdown Makeup Remover. Formulisana je tako da lako ukloni vodootpornu šminku (da, čak i Vice tečni ruž i olovke 24/7!), ovi proizvodi su moćni jednako koliko su i nežni. Zahvaljujući svojim hranljivim sastojcima ostavljaju kožu cistom, osveženom i bez trunke šminke. Oni hidriraju kožu, ali ne ostavljaju bilo kakav mastan trag. (P.S. odličan je za putovanja jer se ne nalazi u tekućem stanju!)

urban decay Urban Decay #leto koje smo svi čekali!

Ali nismo gotovi!

Spremili smo jednu posebnu vest za kraj.

Urban Decay predstavlja kolekciju UD Jean- Michel Basquiat. Od boja, preko naziva nijansi, pa sve do pakovanja, SVE se u ovom specijalnom izdanju saradnje razvilo iz opusa ovog revolucionarnog umetnika. Kao i Urban Decay, Basquiat je bio autsajder koji se suprotstavio tadašnjem stanju stvari i koristio boju na netradicionalne načine. Od njegovog neformalnog rada na grafitima i načina na koji je mešao nosače i boje, pa do načina na koji je progovorio protiv socijalne nepravde, teško je zamisliti da bi bilo ko drugi mogao bolje da predstavlja naš brend.

Comments