5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kao prvo, usamljenost sama po sebi nije loša stvar, naravno, ako umete da iskoristite tu samoću i ako ne kukate svaki put kad vidite zaljubljene parove kako se ljubakaju i grle. Čini se da su svuda oko vas, u parku, u gradskom prevozu, u kafićima za stolom pored vašeg.

Ne bih ja to nazvala usamljenošću, nego nekim periodom posvećenosti samom sebi, kao pročišćavanje tela od svih otrova i štetnih supstanci koje su se nagomilale.

Kad ste sami, imate više vremena za sebe. Idite kod frizera, priuštite sebi nešto luksuzno što već danima merkate u izlogu, izlazite gde hoćete i s kim hoćete.

Nema više bojazni od ljubomore i dvočasovnih rasprava i ubeđivanja da li vam je taj tip koji vas je dovezao kući poznanik ili brat vaše drugarice ili neki nepoznati bezazleni lik, drug vašeg druga koga ste te večeri upoznale, pa se ponudio da vas otprati kući da dama ne ide sama…

Ne morate da se pravdate i objašnjavate svaki svoj postupak, nikome osim samoj sebi.

Postoji mnogo zabavnih stvari koje možete da uradite sami i da stvarno uživate u tome. E, kada vam to sve dosadi, onda potražite društvo.

Verujte mi, tek kad naučite da se snalazite i u samoći, i kada vam ona nije toliki bauk, i počne čak da vam prija, tek onda će naići neko zbog koga ćete se te samoće odreći i reći joj “laku noć, samoćo, idem, a ti nisi pozvana”.

Slika 1. Usamljena sam, pa šta?!

Uživajte u samoći, iskoristite svaki trenutak i uživajte u njemu

Tako to uvek biva, najbolje stvari se dešavaju onda kada im se najmanje nadate i kada odustanete od njih i okrenete se sebi. Kad budete posvetili pažnju sebi, počeće i drugi da vas primećuju. Ne kukajte zbog usamljenosti, nego pamet u glavu i iskoristite sve što vam život pruža. Nikad se ne zna zašto je to dobro.

Razmišljajte pozitivno, možda je to samo jedna velika pauza pre nekog velikog dešavanja. Iskoristite pauzu za odmor i pripremite se, naoružajte se osmehom i samopouzdanjem i umarširajte u nove pobede!


Jovana Sotirov je večiti sanjar, komplikovana dvadesetogodišnjakinja koja i dalje želi da vrati vreme i ponovo proživi detinjstvo jer smatra da je mnogo toga u njemu propustila. Voli priče sa srećnim krajem jer u njih još veruje i tvrdi da samo oni koji otkriju ljubav u sebi, znaju razlog svog postojanja.

Editors choice