Smelost je odlika ovog leta. Shvatili smo da je sada pravi trenutak da eksperimentišemo, isprobamo nove komade, dodamo nove elemente svom outfit-u, oplemenimo stajling aksesoarima i sitnicama, koje dosad nismo mogli ni da zamislimo na nama!

Ako ti treba inspiracije za tvoje nove modne poduhvate – predlažemo da je pronađeš u UŠĆE Shopping Centru. A i pre nego što kročiš u to urbano carstvo, samo za tebe modni dizajner Bogdan Mrša izdvojio je najatkraktivnije komade i spojio kombinacije.

Znamo da će te obradovati i činjenica da se ispod svake slike nalaze i cene!

Letnjih haljina nikad dosta, pogotovo kada se radi o ovako ludom printu koji možete da ponesete svuda – kako na plaži tako i na večeri. Ne treba vam odevni komad koji możete nositi samo u jednoj prilici!

GUESS 1 e1597414003797 UŠĆE Shopping Center Fashion Report   predlozi za kul letnje outfit e

Kad ne znas da li ideš na piće ili na rejv, pa se obučeš za oba. Helanke, top, providni ogrtač i kao šlag na torti štikle sa šarenim cirkonima.

GUESS 2 e1597414098794 UŠĆE Shopping Center Fashion Report   predlozi za kul letnje outfit e

Jer pastelne boje su za leto, ali bez spavaćica-topa to ne bi bilo to. Ujedno, želimo da pokažemo da nas baš briga za standarde! I na sve to, naravno, kremastožute štikle sa ravno isečenim prednjim delom su must have za ovo leto.

ZARA e1597414150922 UŠĆE Shopping Center Fashion Report   predlozi za kul letnje outfit e

Ova kombinacija odlično pokazuje kako možete da se obučete za kancelariju, ali da i dalje izgledate sportski i otmeno u isto vreme. Top ispod sakoa je definitvno nešto što bi svaka žena trebalo da ima kao opciju u svom ormanu. I naravno, kao ozbiljan detalj dodajemo torbicu koja može da se nosi oko struka ili u ruci. U pitanju je jedan od najatraktivnijih komada ovog leta.

FASHIONFRIENDS e1597414221263 UŠĆE Shopping Center Fashion Report   predlozi za kul letnje outfit e

Mladalački izgled koji vuče na 80-te, ali sa blagom futurističkom notom, je ono čemu bi trebalo da posvetimo dosta pažnje u narednom periodu. A kako bolje postići takav izgled nego kratkim helankama ispod suknje, retro print majicom i torbicom/pederušom. Poenta je iskombinovati određene “vintage” komponente i prikazati ih u potpuno novom svetlu. To možete učiniti kombinacijom ludih boja, koje nisu nužno vezane za tu eru ili jednostavnim dodavanje određenih komponenata poput zmijskog printa, koji ne pripada toj eri, ali savršeno upotpunjuje outfit. Ukoliko na sve to dodamo oversized patike, koje su odlika generacije Z, imamo najurbaniji mogući outfit.

BEOSPORT e1597414292920 UŠĆE Shopping Center Fashion Report   predlozi za kul letnje outfit e

Još jedno mesto na kojem možete pronaći strava komade za vaše streetstyle kombinacije je definitivno Levi’s. Kaiš – kako bi se struk vizuelno suzio, torbica i što više kaiševa koji padaju, i ne možete da pogrešite! I po ovoj vrućini ništa bolje od topa, lagane košulje i kačketa koji upotpunjuje ceo outfit.

LEVIS e1597414588150 UŠĆE Shopping Center Fashion Report   predlozi za kul letnje outfit e
Comments