Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Leto nam se opasno približava i mi već danima unazad “kopamo” po internetu ne bismo li pronašle još novih beauty trendova koje ćemo isprobati tokom predstojećih vrelih dana. A žene kao žene, naravno da ćemo maksimum pažnje usmeriti na šminku! Zapravo, šminka nam tokom leta i predstavlja najveći problem – kako se našminkati u skladu sa letnjim “pravilima” ali i letnjim temperaturama? Ne želimo da se “topimo” na suncu, ali ne želimo ni da izgledamo previše napadno, već sveže i blistavo, na onaj dobar način.

Znaš, imamo rešenje! Pođi sa nama u UŠĆE Shopping Center i otkrićemo ti koji su ti to proizvodi potrebni za sveže, blistavo i ultra moderno leto, a pomoći ćemo ti i da odabereš odgovarajući makeup look kako za dnevne, tako i za večernje prilike. U ovome će nam pomoći i šminker Marko Nikolić koji je zajedno sa Marinom Kotevski predstavio neke od “najvrelijih” makeup trendova za leto 2017.

Wannabe Usce Photo 2017 06 13 2 Kako da dnevni makeup look pretvoriš u večernji? (VIDEO) UŠĆE Shopping Center Summer Beauty Trends VIDEO 4 Kako da dnevni makeup look pretvoriš u večernji? (VIDEO)

Editors choice