Povodom velikog jubileja i proslave 10. godina UŠĆE Shopping Centera biće upriličena najuzbudljivija gradska zabava koja će trajati punih mesec dana. Rođendanska proslava počinje senzacionalnom 3D projekcijom na vodi u subotu 30. marta u 19 časova, o kojoj će live izveštavati i prenositi poznata imena domaće digital scene Anastasija Grujić, Nichim Izazvan, Una Krlić, Dušan Petrović, Jasmina Aleksandrov, Anastasija Đurić i Jovana Koković.

Projekcija na vodi biće organizovana i na dan samog rođendana, u nedelju 31. marta, neposredno pred  modni performans na Centralnom trgu centra, kroz koji će Ušće predstaviti 10 prolećnih trendova za ovu sezonu, kao i svojevrsnu retrospektivu trendova koji su obeležili prethodne godine.

Rođendansko slavlje obeležiće i najbolja kupovina u gradu, jer će svi posetioci centra tokom 30. i 31. marta moći da uživaju u šoping vikendu i neverovatnim popustima koji će ići do čak 70 odsto.

Ušće 10 godina e1553603747265 UŠĆE slavi 10. rođendan!

A u rođendanskom vikendu posebno će uživati najmlađi, jer će specijalno za njih biti organizovan “Cirkus za decu” u saradnji sa bioskopom Cineplexx, nastup neodoljivog Filipa Bubblemana, kao i performansi mađioničara i iluzionista, koji će decu uvesti u svet magije i spektakularnih trikova.  

“UŠĆE je simbol Beograda. Već deset godina deo je naših života i jedini šoping centar koji je na taj način postao deo svakodnevice, porodične istorije, mesto okupljanja prijatelja i svedok svakog važnog događaja u našim životima. Kao mesto za sve želje i jedino mesto u Beogradu gde možete realizovati svaku vašu zamisao, Ušće je sinonim za pozitivnu energiju, radoznalost i otkrivanje novih znanja. Otvorenog uma, spremni da uvek istražujete, dozvolite da vas Ušće u godini u kojoj slavi svoj jubilej iznova iznenadi i izmami vam osmeh na licu”, izjavila je Nevena Martinović, PR menadžer centra uz poziv svima da ne propuste veličanstvenu Ušće rođendansku proslavu.

Ušće SC 10 godina e1553603773597 UŠĆE slavi 10. rođendan!

Osim spektakla za otvaranje, tokom mesec dana proslave, posetioce će na svakom ćošku čekati raznolik zabavni sadržaj inspirisan najlepšim uspomenama koje su kreirane tokom 10 godina u Ušću, šoping centru koji je tokom svih ovih godina pomerao granice, kreirao trendove i pružao inspiraciju.

Comments