Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ukoliko već dugo unazad razmišljaš o tome kako je krajnje vreme da uradiš *nešto* sa svojim stilom, ovo je prilika koju ne smeš da propustiš!

UŠĆE i WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover!

Šta dobijaš?

– profesionalni stilisti poznate UŠĆE Personal Shopper usluge će zajedno sa tobom odabrati stajlinge koji ti savršeno pristaju i uz to te posavetovati kako da izgradiš svoj stil u skladu sa onim što baš tebi najviše odgovara

– profesionalni šminkeri iz WANNABE MAGAZINE tima će se pobrinuti za tvoj beauty look koji uključuje odgovarajuću šminku i frizuru u skladu sa tvojim novim autfitima

– style makeover će biti ispraćen profesionalnim shootingom, videom i fotografijama

UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover 5 UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover!

Kako da se prijaviš? 

– pošalji nam ime, prezime, godište, mesto stanovanja, svoju fotografiju i broj telefona na konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom “Style Makeover”

Pročitala sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Biramo 5 devojaka, a snimanje će se održati u UŠĆE Shopping Centru i studiju WANNABE MAGAZINE-a, u Beogradu! Izabrane devojke će pravovremeno biti informisane o svim detaljima!

UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover 4 UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover!

Srećno!

***NAPOMENA: Prijave su završene!***

Editors choice