Ukoliko već dugo unazad razmišljaš o tome kako je krajnje vreme da uradiš *nešto* sa svojim stilom, ovo je prilika koju ne smeš da propustiš!

UŠĆE i WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover!

Šta dobijaš?

– profesionalni stilisti poznate UŠĆE Personal Shopper usluge će zajedno sa tobom odabrati stajlinge koji ti savršeno pristaju i uz to te posavetovati kako da izgradiš svoj stil u skladu sa onim što baš tebi najviše odgovara

– profesionalni šminkeri iz WANNABE MAGAZINE tima će se pobrinuti za tvoj beauty look koji uključuje odgovarajuću šminku i frizuru u skladu sa tvojim novim autfitima

– style makeover će biti ispraćen profesionalnim shootingom, videom i fotografijama

UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover 5 UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover!

Kako da se prijaviš? 

– pošalji nam ime, prezime, godište, mesto stanovanja, svoju fotografiju i broj telefona na konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom “Style Makeover”

Pročitala sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Biramo 5 devojaka, a snimanje će se održati u UŠĆE Shopping Centru i studiju WANNABE MAGAZINE-a, u Beogradu! Izabrane devojke će pravovremeno biti informisane o svim detaljima!

UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover 4 UŠĆE x WANNABE MAGAZINE te pozivaju da se prijaviš za style makeover!

Srećno!

***NAPOMENA: Prijave su završene!***

Comments