Ako niste do sa čuli pesmu About Damn Time od Lizzo, to znači da ne provodite dovoljno vremena na TikToku – na kom je potpuni hit. Lizzo je sasvim drugačija od pevačica koje imamo na sceni. Po čemu? Lizzo je svoja bez kompromisa. Ima višak kilograma i sebe vidi kao vrlo seksi osobu – što i treba. Svojim stavom i pesmama motiviše ljude, propagira zdrav odnos prema sebi i svom telu. I svaka joj čast za sve to.

No, čini se da će Lizzo – sa malih – preći i na velike ekrane zato što je najavljeno da će ove jeseni na HBO Max premijerno biti prikazan dokumentarac o njenom životu. I krajnje je vreme (It’s About Damn Time) da čujemo šta Lizzo ima da kaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Sama pevačica je oduševljena što će se u jednom dokumentarnom filmu naći sve kroz šta je prošla u životu (njene borbe, izazovi i put do uspeha). Od njenog albuma ‘Cuz I Love You i svetske turneje gde je našla i izgubila ljubav, stvaranja novog albuma – Special, videćete koliko je suza i znoja neophodno u procesu ostvarenja snova. Iza svakog uspeha koji je došao preko noći stoje godine i godine rada. A cilj Lizzo je da inspiriše mlade ljude i kreativce da nastave da prate sopstvenu viziju i ne odustaju.

I dalje ne postoji mnogo informacija o ovom dokumentarcu, a ovo je ono što za sada znamo. Čim budu objavljene nove informacije, bićete odmah obavešteni.

Ko stoji iza dokumentarca o Lizzo?

Lizzo. I to je najbolji mogući izbor – da sama bira kako želi da svoj život predstavi svetu. Ovo nije prvi put da se Lizzo bavi produkcijom. Možda vam je poznat rijaliti Watch Out for the Big Grrrls u kom su se učesnice takmičile koja od njih će postati plesačica za Lizzo i pridružiti se njenom timu. Ako želite, rijaliti možete pogledati na Amazon Prime Video. Režiser dokumentarca je Doug Pray, koji je već snimao dokumentarac o preduzetniku – Jimmy Iovineu pod nazivom The Defiant Ones.

O čemu će tačno biti ovaj dokumentarac?

Lizzo hoće da ispriča svoj put od skromnih početaka do slave – kako je postala jedna od najtalentovanijih pevačica današnjice. Pored karijernog uspeha, biće prikazani momenti iz njenog privatnog života i ljubavnih veza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Kad ćemo moći da gledamo dokumentarac?

I dalje nije objavljen tačan datum premijere, iako je HBO Max naznačio da ga možemo iščekivati ove jeseni. Dakle, obožavatelji Lizzo neće morati preterano dugo da čekaju na ovu poslasticu.

Zašto volimo Lizzo?

Ova pevačica je izuzetno talentovana. Zna da peva, repuje, pleše… a pored toga zna veoma dobro da svira flautu. I ne svira je iz hobija, već je školovana flautistkinja. Ne plaši se da govori ono što misli i ima vrlo jake stavove. Iako se to ne sviđa mnogim ljudima, stavlja nam do znanja da će nastaviti po svom.

Spremna je za modne rizike. Zato se pojavljivala u magazinima kao što su Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour, Billboard, Time Magazine, čak je pozirala i za Playboy. Lizzo predstavlja pravo osveženje na muzičkoj sceni.

Ona zagovara zdrav život, važnost mentalnog zdravlja i koliko je bitno da verujemo sebi i gradimo svoje samopouzdanje. Samo poslušajte njene pesme i odmah će vam se popraviti raspoloženje.

Naslovna fotografija: instagram.com/lizzobeeating

Jovana Petković

Comments