Univerzitet Metropolitan i Sistem:i Solution Expert protekle subote, 23. januara, uspešno su realizovali takmičenje za učenike srednjih škola, iz oblasti dizajna – “Zagrizi”.

univerzitet metropolitan takmicenje zagrizi 1 Uspešno održano takmičenje Zagrizi na Univerzitetu Metropolitan

Pobednice takmičenja bile su učenice učenice IV godine Škole za dizajn iz Beograda – Vera Milošević, Emilija Stojkov, Jovana Matić i Milica Milutinović. One su idejnim rešenjem na temu takmičenja Zagrizi za budućnost, uz nadzor mentora Miloslava Ilića, osvojile prvo mesto i nagradu Univerziteta Metropolitan, vaučer od 1000€ za četvorogodišnje osnovne akademske studije Fakulteta digitalnih umetnosti, kao i nagradu partnera takmičenja, kompanije Sistem:i Apple Solution Expert – iPod shuffle.

Drugo mesto i 20% popusta za upis na prvu godinu Fakulteta digitalnih umetnosti, osvojili su učenici Tehničke škole iz Smedereva – Milan Radić, Stefan Mitrović, Marko Šljivić i Lazar Savić. Pored nagrade Univerziteta Metropolitan, oni su osvojili i kupone za popust na svu opremu kompanije Sistem:i Apple Solution Expert, kao i vaučer za restoran i:Bar.

Učenici Elektrotehničke škole “Nikola Tesla” i Škole za dizajn iz Beograda, Sava Milutonović, Marko Savićević, David Milošević i Aleksandar Jovanović osvojli su treće mesto i 10% popusta za upis na prvu godinu Fakulteta digitalnih umetnosti, kao i vaučere za Sistem:i Apple Solution Expert i restoran i:Bar.

Komisija koja je pregledala radove svih deset timova i donela odluku o pobednicima bila je sačinjena od tri člana: Predstavnik kompanije Sistem:i Apple Solution Expert – Marko Radulović, profesor Fakulteta digitalnih umetnosti i direktor dizjan studija Univerziteta Metropolitan – Aleksandar Čelar i profesor studijskog programa Dizajna interaktivnih medija, docent Milan Ličina.

Ovim putem želimo zvanično da čestitamo svim učesnicima takmičenja na originalnim i kreativnim idejama, lepom druženju i postignutim uspesima.

Comments