Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Toliko pažnje i truda ulažemo u što kvalitetniju jutarnju rutinu da neretko zaboravimo koliko je i večernja rutina važna. Tajna uspeha i dobrog raspoloženja nisu samo jutarnja kafa i meditacija. Poslednjih par sati na kraju dana su ključni za kvalitetniji san i potpuniju energiju koju ćete imati narednog dana.

Kako god da vaša rutina tokom večeri sada izgleda – potrudite se da se maksimalno opustite, posvetite sebi kako bi što bolje spavale. A ako ne znate kako da izgradite najbolju moguću večernju rutinu, pročitajte savete u nastavku. 

Pronađite noćnu hidratantnu kremu

Odgovarajuća hidratatna krema za lice je ultimativno bitan korak u nezi kože. Kao što praktikujete jutarnju negu kože lica, tako možete uraditi i uveče. Možda ćete se više radovati pripremanju lica za noć. Delovaće vam kao čin meditacije. Naravno, trudite se da sačinjenu rutinu za negu kože pojednostavite. Za noć vam je potrebna hranjiva, a lagana formulacija kreme. Sastojci koje bi svaka noćna krema trebalo da sadrži su: hijaluronska kiselina koja će redukovati linije, bore i popuniti ih, vitamini A, C i D, koji su bogati antioksidantima i vitamin E koji će pospešiti proizvodnju kolagena i boriti se protiv oštećenja na koži. Tako će se noćna hidratantna krema postarati da se ujutru probudite sjajnijeg i svežijeg tena. Jednom rečju, besprekorna koža!

View this post on Instagram

#dailydoseofcalm: This week was a rough one, probably one of the toughest of my life. I’m not going to get into too much detail for now but I will say that our personal lives have taken a drastic shift in just a few short days. Now more than ever it has become clear that we cannot control what happens to us, only how we react to it. And coming from someone that has learned to understand the fragility of health, when something external goes wrong and it DOESN’T have to do with health, there is a certain feeling of thankfulness that comes with taking on the additional burden. I’ll be honest and say that things are really quite messy right now for me and for the rest of the world, but I’ll also be honest in saying that the sun came out today and I was able to sit on the porch, feeling the warmth on my skin while listening to a favorite song. And it’s in these moments that my fear turns to gratitude and I know that everything will be okay ❤️. Sending you all love as we battle this together. . . . . QOTD: Who are you leaning on during this crazy time?

A post shared by Andi Gladstone | 📍MA (@dosesofcalm) on

Ne nastavljajte sa poslovnim aktivnostima nakon radnog vremena

Koliko puta vam se desilo da sa poslom završavate u pet, ali uhvatite sebe kako završavate projekte, odgovarate na mejlove čak i do kasno u noć? Veoma je važno da izbalansirate poslovni i privatni život. Naterajte sebe da odmarate i prepustite se sebi kada ste kod kuće (nakon što ste završile sa svim kućnim obavezama). Svaki posao može da sačeka do narednog dana.

Probajte da osmislite ritual koji ćete raditi pri završetku poslovnog dana. Na primer, da zamenite poslovnu odeću onom ležernijom ili da precrtavate sve zadatke koje ste obavile tog dana. Uz pomoć ovako osmišljenog rituala vaš mozak će dobiti informaciju da više nije u work mode-u. Na ovaj način ćete se odupreti nagonu da proveravate mejlove i lakše ćete zaspati, ne razmišljajući o aktivnostima koje treba obaviti narednog poslovnog dana.

Editors choice