Brend Uterqüe je u jesenjoj kampanji slavio povratak zmijskog printa, a za zimu 2012. godine akcenat je na ljubičastim tonovima i elegantnim krojevima. Studijske fotografije ističu modele i boje color-blocking-om, a za fotografije se pobrinuo duo Hanter & Gati (Hunter & Gatti). Zaštitno lice brenda je austrijska manekenka Iris (Iris Strubegger), poznata po kampanjama modnih kuća Armani i Valentino.

Reklamna kampanja predstavlja elegantne odevne komade namenjene najpre poslovnoj ženi koja je šik i u trendu. Odela, midi haljine i efektan nakit su pogodne kombinacije i za dan i za veče, a istaknut struk doprinosi ženstvenosti. Osim dominantne ljubičaste, brend Uterqüe izdvaja boju zlata i zelenu, a celokupna kampanja odaje utisak da su se devedesete vratile u modu.

110 Uterqüe: Dama u ljubičastom

Odeća za moćne žene u kancelariji i van nje.

212 Uterqüe: Dama u ljubičastom

Ljubičasto - bordo nijanse su savršen kontrast zlatno - zelenom nakitu.

315 Uterqüe: Dama u ljubičastom

Bogat nakit i obavezan crveni karmin.

48 Uterqüe: Dama u ljubičastom

Uzana, seksi, midi haljina začinjena malom zlatnom tašnom.

57 Uterqüe: Dama u ljubičastom

Nijanse ljubičaste od glave do pete.

66 Uterqüe: Dama u ljubičastom

Neobične zlatne zvoncare za večernji izlazak.


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments