10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Nije da se tripujem na bogatstvo, stan od 600 kvadrata sa bazenom i saunom, spa centrom, baju od dva metra, zatamnjena stakla i mene napućenu, plavu, sa ogromnim cvikama i visokim potpeticama, zaista ne. Mislim, radim na Dedinju, mestu No.1, gde svakodnevno viđam takve priče… i jedno vam mogu reći – nisu srećne, to nikako nisu. Mada, jebiga, neko više voli novac nego ljubav, složićete se, i tako onda moja majka u 50. godini izgubi posao jer frajer kupi zemlju, sruši fabriku i digne tržni centar, gde neće raditi bakutaner od pet banki sigurno (ovo bakutaner niste čuli, inače, odreče me se majku u novinama) i unesreći koliko porodica, ali zato svojoj dragoj za rođendan kupi privatno ostrvo. Demokratija!

Nego, htedoh reći… ne tripujem se na zlatne lance ili džipove (iako ću, istini za volju, jedan u životu posedovati. Amin!), ali volim, bre, ono strastveno muško, ono kršno, divlje, što i voli i boli.

Jedan macan našte srca, rano sabajle, da vas nosi kao perce po kući i kuva vam kafu, dok mu ruke ne miruju po vama na kuhinjskom stolu. Jedan – da zna šta hoće, da luduje sa drugarima, ako treba cele noći, ma i dve noći zaredom, ali da stane ispred vas i kaže: “Moja si!”

Neću da se mazim, čuvkam i titram. Mislim… uhvati me nekad period kad sam sva mijau i te stvari, i nije da sam neka nadrndana, zaista, treće sam dete, možete misliti maza pa nema dalje, ali godine mi čupkaju, golicaju, buje, srce mi skakuće sa svakim suncem i onda mi treba neki auto da raspalim muziku, dignem noge na šoferšajbnu, dok moj mačo jurca po auto-putu, eto, zato što nam tog dana sinulo da odemo na jezero. Koje? Prvo koje nam naiđe usput.

Sexy lisice Uvek sam htela divlje, a terala pitome

Naughty girl

Ja sam južnjakinja. Da se razumemo. Moja priroda je strastvena. Ja sam živa vatra.

A na kraju, neću više da jašem sve neke pastuve mrsomude, hoću jednu dobru gazelu, jednog kapitalca da galopira u mom ritmu. Da peva na sav glas. Da se kocka, onako najnaivnije klinački, u mojoj pratnji, pa da sa prvom većom sumom ‘vatimo maglu na vratima kazina. Da pleše. O, da! Želim muškarca za podijum. Hedonista. Bajker. Ne okoreli, ali da me okrene kada su mi noge najdlakavije i kosa oprana pre dva dana: “Mala, kupim te za 20 minuta, obuci onaj korset i kratki džins, vodim te negde večeras”, a onda, posle ergele u Vojvodini i najstrastvenijeg vođenja ljubavi, sa njim, dok metrima udaljen sumanuto jaše pored mene na drugom konju, a kosa mi golica grudi koje nemirno iskaču iz tog bež korseta, dočekamo sumrak na vrhu zgrade.

Editors choice