4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

1/3

Kad zagazite u tridesete, čudne se stvari dešavaju. Što više doživljavate i shvatate, sve je više stvari koje još niste doživeli i shvatili, što se više trudite da imate razumevanja, to je manje stvari koje možete da opravdate i prihvatite. Počinjete da kontate zašto stari ljudi vrte glavama i gunđaju kako je svet lud i kako je sve otišlo dođavola. Što se više opirete, više je stvari koje morate da prihvatite. Svašta vam pada na pamet.

Da li je normalno da tako mrzim ljude? Jesu li svi stvarno toliko nepodnošljivi, ili je to do mene? Ma ne mrzim ja ljude, samo mrzim glupost. Da li je moguće da su svi toliko glupi?

Uvrnute misli koje počnu da vam padaju na pamet posle 20 Uvrnute misli koje počnu da vam padaju na pamet posle 20.

Ništa mi nije jasno ovo sa kreditima. Ne moram da tražim pomoć od oca, znači stabilna sam i ne treba mi kredit. To je logično, zar ne?

Da li je moguće da će ovo što je meni sad super kul, biti totalno treš za neko vreme? Ili je već totalno treš za neke ljude? Da li sam ja onda kul ili treš?

Naći ću nekog bogatog i udaću se za njega i rešiću sve probleme zauvek. Još sam dovoljno mlada da se dobro prodam. Ili možda nisam?

Svi se poudavaše i poženiše! I kako ja treba da se osećam zbog toga? Da budem srećna zbog njih? E pa nisam. Mrzim ih i zavidim im. Koliko sam ja odlepila, nije ni čudo što nikog ne pronalazim.

Editors choice