One su mlade, talentovane, kreativne i moderne. Upoznajte šest devojaka koje se izdvajaju ne samo svojom ljubavlju prema muzici i umetnosti, već i svojim jedinstvenim stilom odevanja.

Jasmin Šamir (Yasmin Shahmir) je britanski DJ i pevačica. Jasmin je iranskog porekla, ali već duže vreme živi u Londonu. Njen stil je prilično eklektičan i ona se ne plaši da meša printove i teksture, a u stanju je da svoj stil prilagodi raspoloženju i stavu, što se vidi iz palete boja koju bira za svoju garderobu.

prva Uz dobar ritam ide i dobar stil

Ova devojka se ne boji kombinovanja različitih printova i tekstura

Alis Delal (Alice Dellal) je britanska manekenka, naslednica i džetseterka. Ona je okarakterisana kao devojka koja mnogo voli da luduje na žurkama. Poznata je i po tome što je bubnjarka u ženskom metal bendu, kao i to što je jedna od prvih započela trend poluobrijane glave. Njen stil odevanja je rok/pank, pa je često možemo videti u koži i čipki, pocepanim farmerkama, martinkama, i sa detaljima poput nitni.

Druga Uz dobar ritam ide i dobar stil

Provokativni rokerski stil je stil party devojke Alis Delal

Bip Ling (Bip Ling) je blogerka koja je privukla pažnju blogerskog sveta pišući o svim zanimljivim stvarčicama koje joj se sviđaju iz sveta umetnosti. Ona je, kako kaže, rođena u kreativnom svetu, s obzirom na to da joj je majka modni ilustrator, a otac drži galeriju. Pored toga što je blogerka, ova dvadesetjednogodišnjakinja je i bivši student umetnosti i DJ. Bip uvek izgleda veselo, vrckasto i razigrano, a takvim stilom je i privukla pažnju.

treca Uz dobar ritam ide i dobar stil

Stil slatke Bip je originalan i kreativan

Binki Šapiro (Binki Shapiro) dolazi iz Los Anđelesa i svira u bendu Little Joy. Primećena je u prvim redovima na reviji brenda Phillip Lim sa modnom miljenicom Aleksom Čang (Alexa Chung). Njen stil je vrlo ležeran, kul i boemski, a devojke imaju još jednu stvar zbog koje mogu biti ljubomorne, a to je njen dečko – bubnjar benda The Strokes, Fabricio Moreti (Fabrizio Moretti). Šeširi, retro, ombre kosa i sakoi odlikuju njen stil, a sama Binki bi ga opisala kao “casual, with a little twist of me”.

cetvrta Uz dobar ritam ide i dobar stil

Opušteno i moderno je stil Binki Šapiro

Harli Viera-Njutn (Harley Viera-Newton) je Internet it-devojka i DJ. Njena majka radi u modnoj, a otac u muzičkoj industriji, pa nije ni čudo što Harli za svoj stil kaže da je miks ove dve industrije. Obično je možemo videti ili u staroj majici nekog od svojih omiljenih pank bendova ili u uskoj i elegantnoj haljini, ali kako god bilo, njoj je najvažnije da nosi nešto sa sigurnošću, kao i da se oseća udobno.

Picnik collage5 Uz dobar ritam ide i dobar stil

Harli svoju omiljenu torbu ima u dve boje kako bi je mogla kombinovati uz svaki outfit

Li Lezark (Leigh Lezark) je američka manekenka i DJ, poznata i kao jedna od članica DJ tria – Misshapes. Možda ste je primetili i na modnim revijama poznatih dizajnera, jer se vrlo često pojavljuje u prvim redovima. Karl Lagerfeld je jedan od njenih najvećih fanova, pa ju je tako izabrao da glumi Koko Šanel (Coco Chanel) u njegovom kratkom filmu “Remember Now”. Njen stil ima nekih gotičkih uticaja, što joj stoji savršeno uz bledu kožu i leden pogled, ali činjenica je da ona uvek izgleda elegantno i sofisticirano.

šesta Uz dobar ritam ide i dobar stil

Uvek sofisticirana i elegantna – Li Lezark je jedno od Chanelovih lica


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments