Ambicioznost, dominacija, jasan stav i istrajan karakter. Sve to uz malo petlje, truda, hrabrosti i sreće potrebno je da postaneš ono što stvarno želiš. Ako tvoje ambicije prevazilaze okvire trenutne situacije u kojoj se nalazi i ako uvek težiš novim horizontima, onda definitivno sebe vidiš kao pravu #ladyboss. Ako većinu stvari obavljaš samostalno, a to radiš perfektno, ako si dobra u organizaciji, a estetika ti je posebno bitna, ako se nikada ne porediš ni sa kim osim sa samom sobom i ako pomeraš granice svake godine, meseca i dana, onda ti jesi prava #ladyboss.

Esencija svakog života su oni momenti sreće koji dolaze nakon ostvarenog cilja. A esencija svakog dana su oni momenti i detalji koji čine naš život lepšim, uzbudljivijim i naravno jednostavnijim i lakšim. Tehnologija ti u mnogome omogućava da pomeraš granice na svim planovima, a novi Huawei MateBook X biće tvoj pravi saveznik na putu dostizanja titula i uspeha o kojima si oduvek sanjala. 

Evo zašto je Huawei MateBook X pravi izbor za tebe, ako si se pronašla u prethodnim redovima.

Unikatna estetika tvog novog laptopa

Tvoj novi laptop treba da se slaže sa tvojim dominantim karakterom, a ujedno da ti pomaže u tvojoj ličnoj prezentaciji. Prefinjenost, stil, jedinstveni dizajn i elegancija – to je ono što čini Huawei MateBook X tako posebnim. Možeš da izabereš između dve savršene boje: Silver Frost i Forest Green. Silver Frost asocira na čistoću i nežnost i čini da elegancija dostigne jedan sasvim drugačiji nivo. Forest Green te približava prirodi, uz dozu mirnoće i misterije. Ono što je zajedničko za obe boje jeste brilijantni sjani prah, koji je sasvim suptilno dodat površini, te se na različitim svetlima različito elegantno presijava. Površina je ispolirana i sjajna.

HUAWEI 7 Uz Huawei MateBook X osećaćeš se kao #ladyboss! A evo i zašto

Umetnost lakoće 

Užurbanost, previše planova u jednom danu, koji jako kratko traje zahteva od tebe da budeš praktična i funkcionalna. Da stvari rešavaš po kratkom postupku, bez previše komplikacija i bez previše nepotrebnih detalja. Ono što ćete posebno oduševiti kada je Huawei MateBook X u pitanju jeste njegova težina. Naime, teži svega 1kg i manji je od A4 papira. Može da stane u tvoju klasičnu torbu za svaki dan, pa čak i onu manjih dimenzija. Samim tim uvek će biti uz tebe i apsolutno će olakšati svaki posao, samim tim što možeš da ga koristiš u različitim situacijama i na različitim mestima – u kancu, kafiću, taksiju, banci. Jednostavnije rečeno – postaće tvoj omiljeni poslovni aksesoar!

HUAWEI 1 Uz Huawei MateBook X osećaćeš se kao #ladyboss! A evo i zašto

Izgledaj kao #ladyboss, osećaj se kao #ladyboss 

Estetika Huawei MateBook X doprinosi da  izgledaš kao prava #ladyboss, ali isto tako doprinosi i da se osećaš upravo ovako. Naime, značajnije lakše ćeš obavljati svaki posao kada se ispred tebe nalazi ekran koji nema metalni okvir, tako da tvoj pogled prevazilazi sve granice. Naime, tanki LTPS ekrat doprinosi većoj gustini piksela, a to ujedno znači i manja potrošnja energije. Detalji koje posmatraš biće oštriji i živopisni, a odnos širine i visine 3:2 učiniće tvoj rad – kako čitanje, tako i pisanje – značajno lakšim i sve zadatke koje sama sebi zadaš obavljaćeš sa zadovoljstvom! 

HUAWEI 3 1 Uz Huawei MateBook X osećaćeš se kao #ladyboss! A evo i zašto

Kontrola je na tvojoj strani – Huawei Free Touch 

Ono što ćeš posebno obožavati kod Huawei MateBook X laptopa jeste opcija free touch. To znači samo jedno – bolji osećaj kontrole i jednostavnije korišćenje. Laptop precizno detektuje vaš dodir i to na celom tačpedu, a povratna informacija dobija se u vidu vibracija. Klikći, skroluj, prevlači – iskustvo koje ti je definitivno potrebno za čekiranje i obavljanje svih zadatih ciljeva!

HUAWEI 5 Uz Huawei MateBook X osećaćeš se kao #ladyboss! A evo i zašto

Tvoj radni dan zvučaće bolje 

Znamo koliko ti je zvuk bitan. Kada nešto voliš da radiš, onda to voliš da vidiš, osetiš, dodirneš, ali i čuješ! Huawei MateBook X nudi nadograđeno audio iskustvo, a to potvrđuju i moćni kvad zvučnici i podeljena frekvencija, koja omogućava jasne tonove, 3D zvuk, koj ćete osetiti celim telom. Osim u poslu, bogatstvo zvuka osetićeš i prilikom gledanja filmova ili slušanja tvoje omiljene pesme. Sa druge strane, tvoj radni dan zvučaće bolje i zbog toga što Huawei MateBook X može da radi bez ikakve buke. Dakle, nečujan je, a pored toga zahvaljujući naprednoj osovini za provođenje toplote, neće biti ni pregrejavanja!

HUAWEI 2 Uz Huawei MateBook X osećaćeš se kao #ladyboss! A evo i zašto

Uz minimalistički dizajn, elegantnu notu i lakoću korišćenja, Huawei MateBook X sigurno će biti još jedna u nizu motivacija da svoj posao obavljaš na zaista visokom nivou i da to pre svega radiš sa istinskim zadovoljstvom! Poželi sebi za novu godinu samo one stvari koje će ti biti korisne. Poželi najbolje i radi na tome, uz najbolje saveznike!

HUAWEI 6 Uz Huawei MateBook X osećaćeš se kao #ladyboss! A evo i zašto

Produkcija: WANNABE MEDIA 

Comments