Sezona matura je pred nama i krajnje je vreme da osmisliš svoju savršenu odevnu kombinaciju, ako već nisi. Naravno, garderoba jeste važna, ali su detalji možda još i važniji jer ćeš baš njima upotpuniti svoj celokupni izgled. Znaš i sama da aksesoari često privlače najviše pažnje i tvom stilu daju poseban pečat, zato, ako si u potrazi za nakitom koji će od tebe načiniti kraljicu večeri – na pravom si mestu!

Naša nova opsesija je Oxette – nakit namenjen prefinjenim, dinamičnim, modernim i samostalnim ženama koje su već otkrile sebe, a modu koriste kako bi izrazile svoju posebnost i stav. Upravo ovakvo individualno izražavanje predstavlja filozofiju Oxette nakita, čiji je dizajn inspirisan svetskim trendovima u modi i umetnosti, kombinujući eleganciju, neformalnost i glamur.

Wannabe Giveaway 2017 05 12 1 1 Uz ovaj nakit ćeš sigurno biti kraljica mature + Instagram Giveaway

Njihova glavna ideja je pravljenje prelepog nakita koji će inspirisati svaku samostalnu ženu i učiniti da ona u svakoj prilici izgleda besprekorno i da prosto blista! Njihovi komadi nakita od savršeno dizajniranog srebra po kojim su prepoznatljivi osvojiće te na prvi pogled svojim unikatnim izgledom, te zato i predstavljaju pravi izbor za tvoje matursko veče, ali i bilo koju drugu priliku.

Wannabe Giveaway 2017 05 12 4 2 Uz ovaj nakit ćeš sigurno biti kraljica mature + Instagram Giveaway

Ovaj razigran i originalan nakit od sada možeš pronaći u Oxette radnji u Big Fashion Shopping Centru!

Comments