Da li se trenutno, poput mene, nalazite u dilemi – kakav manikir izabrati za putovanje? Čim grane sunce i prolepšaju se dani, obično se odlučim za manikir u boji, jer su proleće i leto idealno vreme za jake boje. Ali, kad treba negde da putujem, osim ako to nije na more, ne mogu da se odlučim koji manikir da tražim. Uglavnom je to zato što u glavi imam određeni broj autfita koje ću poneti i koje ću obući – i manikir prosto mora da se slaže sa svim autfitima.

Zato je najbolje odlučiti se za neutralnu boju, ali crni manikir mi je postao veoma dosadan. Predugo sam imala samo crni manikir, zbog čega želim promenu koja, međutim, ne bi trebalo da odudara od toga da mi se nokti uklapaju uz odeću – zato vam predstavljamo nekoliko predloga za neutralni manikir koji nije dosadan i običan i koji će pomoći i vama, kao što je meni.

Apstraktne linije

Bež podloga na nokatnoj ploči uz tanke linije koje remete potpuno običan, neutralni, manikir je definitivno super izbor. Ovaj manikir ćete moći da nosite uz sve kombinacije koliko god one bile šarene, a idealan je i za elegantne lookove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Martyna Grajcke | Мартинка (@martynagrajcke)

Zlatni detalji

Obožavam zlatne detalje! Uglavnom na sebi imam zlatni nakit jer se zlatna boja savršeno uklapa uz svetao ten i smeđu kosu. I uz zlatnu boju sve izgleda nekako toplo i letnje. Zato je ovaj manikir jedan od mojih omiljenih sa ovog spiska. Nokatna ploča je prekrivena providnim lakom, dok su zlatne šare na noktu stavljene potpuno nasumično.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Uz malo žute boje

Baš kao i zlatna, žuta je topla boja koja je savršena za detalje na noktima. U zavisnosti od toga za koju nijansu žute se odlučite – žuti detalji mogu da podignu vaš manikir na drugi nivo. Ovi apstraktni nokti sa žutim detaljima su odličan izbor ako želite da vam nokti budu pomalo šareni, ali ne previše.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luminary Nail Systems (@luminary_nail_systems)

Bele šare su definitivno favorit

Neutralni manikir nije uvek dosadan. Verujem da pomislite na potpuno praznu nokatnu ploču koja je obojena u nijansu bež boje, ali u mojoj glavi to nije slučaj. Kad pomislim na neutralni manikir, uglavnom mislim na basic manikir, baš kao što je ovaj, koji nije nimalo dosadan – dakle, neutralni lak na nokatnoj ploči, a preko nje bele šare koje će razbiti monotoniju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@theenailclub)

Minimalizam

Frenč je već neko vreme veoma popularan zbog čega možemo da svuda da ga vidimo. Ako ste ljubitelj bež laka, ali i laka boje mesa, onda je frenč idealan za vas. On ispunjava sve kategorije, uklapa se uz svu odeću, izgleda jednostavno, ali sofisticirano i ruke vam uvek izgledaju predivno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena (@tyszka_nails)

Bež i krem šare

Ova tehnika šaranja noktiju je savršena za sve koji ne žele da im kompletna nokatna ploča bude prekrivena šarama, jer podrazumeva ostavljanje prostora između šara. Potrebno je da se odlučite za dve ili tri nijanse neutralne boje i da onda popunjavate delove nokatne ploče, ali ne zaboravite da ostavite prazne prostore.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Syd (@nailsbysmf)

Šljokice na neutralnom laku

Ova lista predloga ne bi bila kompletirana bez jednog primera šljokičastog manikira. Sačuvajte ga za specijalnu priliku kada želite da vaši nokti izgledaju malo više fancy nego inače. Kompletna nokatna ploča je obojena u bež, dok su šljokišaste šare odrađene najtanjom četkicom za crtanje po noktima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ʟᴀɴᴀ ᴍɪʟᴏᴠᴀɴᴏᴠɪć (@lanails____)

Naslovna fotografija: instagram.com/uminary_nail_systems

Milica Antić

Comments