Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Već smo imale mnogo prilika da naučimo da detalji čine stil i upravo zato i vodimo računa o svakoj sitnici kada je naš izgled u pitanju. Kruna svakog autfita svakako su, između ostalog, nokti i zato rado provodimo sate i sate tragajući za novim idejama za manikir kako bismo uvek na originalan način osvežile svoje kombinacije. Ali, ako nešto najviše na svetu mrzimo onda je to iskrzani lak za nokte, a juče smo ga namazale! Ipak, postoji nekoliko jednostavnih trikova uz pomoć kojih će vaš manikir duže trajati, a vi ćete moći duže da uživate u savršenim noktima.

manikir Uz ove savete će vaš manikir DUŽE trajati

Najpre, kao i prilikom šminkanja, i nokte je potrebno pripremiti za “tretman”. Lepo uklonite ostatke prethodnog laka, isturpijajte ih i sredite, ali nemojte nanositi ništa masno na njih, odnosno kreme ili slične preparate. Čak, izbegavajte i uljani aceton, već koristete onaj obični, u manjim količinama kako ne biste isušile nokte. Takođe, dobar potez je i da malo jabukovog sirćeta nanesete na nokte. Osim toga, izbegavajte da kvasite nokte kako oni ne bi upili vodu jer će onda teže “primiti” lak.

Na redu je baza, odnosno osnova u vidu običnog, providnog laka. Neka ta osnova bude sjajna, a ne mat, jer će se onda na nju lak lakše “zalepiti”.

Editors choice