Nekoliko stvari je bitno da ispratite pre nego što počnete da se spremate za Dan zaljubljenih. Prvo – nemojte otpočinjati šminkanje bez čaše vina u ruci. Odlazak na dejt ume da bude po malo stresan. Malo je olakšavajuća okolnost ukoliko na dejt idete sa svojim partnerom sa kojim ste u romantičnoj vezi, jer u tom slučaju odlazite opušteniji. Ali, ako na dejt za Dan zaljubljenih idete sa nekim koga ste tek upoznali, možda ćete biti nervozniji nego inače. Zato vam je potrebna čaša vina pre nego što uopšte odete na sastanak. Drugo – pripremite autfit nekoliko dana pre, kao i makeup look. Iz ovog razloga smo izdvojili nekoliko primera koji vas mogu inspirisati. Od nešto neutralnije šminke do ljubičaste senke i bold karmina – na listi ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Ljubičasti smokey eye

Trik za kreiranje savršenog smokey eyea je da se senke postepeno pojačavaju na kapcima. Korigovanje jačine senke je mnogo lakše ako je nanosite malo po malo. Ljubičasta senka pristaje svim bojama očiju, i ukoliko vam je dosadio klasičan smokey eye braon i crnim senkama, onda je ljubičasta super način da uvedete neku novinu, a idealno se uklapa i sa koloritom Dana zaljubljenih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Poput Vanesse Hudgens, svoj makeup look odradite od najtamnijih ka najsvetlijim nijansama ljubičaste boje, ali ostavite prostora da na kapku nanesete srebrnu senku koja će akcentovati ceo izgled. Senka je savršeno izblendovana kako na gornjem tako i na donjem kapku, za šta je potrebno malo više vremena nego što biste ga inače izdvojili. Na kraju samo nanesite ajlajner i spremne ste. Romantičan smokey eye uz twist!

Devedesete su još uvek sa nama

Šminka devedesetih je prepoznatljiva, pre svega, po braon karminima i matte izgledu. Glam 90-ih vezujemo za supermodele, te je rekreiranje ovakvog makeupa idealno za Dan zaljubljenih kada želite da izgledate savršeno. Trendovi iz prošlosti mogu mnogo da nam pomognu kada smo bez ideja za oblačenje i šminkanje. Fokusirajte se na to da pronađete dobar nude karmin i pola posla ste već obavili! Sledeći korak su matte bronzer i rumenilo. Za ovakav stil šminkanja bronzer je najbitniji, tako da slobodno nanesite u većoj količini. Oči ostaju u drugom planu uz šminku koja bi mogla da bude potpuno neutralna, dok su i braon senka u uglovima i izvučen ajlajner potpuno ok opcija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHANINA SHAIK (@shaninamshaik)

Suptilno ljubičasto

Igranje senkama u boji je uvek zanimljivo! Dejtovanje vam pruža priliku da, u toku sređivanja, možda izađete iz zone komfora. Kontrast tonova je veoma bitan kad oči šminkate u određenoj boji. Poređajte nijanse ljubičaste boje tako da možete da zamislite kao neprimetno prelaze jedna u drugu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stacy Wangui Michuki (@missmichuki)

Comments