Kada ste na poslu i svakodnevno se oblačite onako kako kodeks oblačenja zaposlenih nalaže jedva čekate priliku da odete negde sa društvom i obučete nešto što ste zapravo prava vi.

A onda kada dođe do tih situacija i imate dogovoren izlazak stojite ispred ormara sat vremena i pitate se šta sada da obučete. Nekada vam svakodnevno biranje garderobe za posao prosto oduzme onaj duh za kombinovanje večernjih autfita u kojima se zapravo osećate najudobnije jer pokazuju vašu pravu stranu.

Ako ste i vi jedna od buntovnica koja jedva poželi priliku da obuče majicu sa printom umesto bele košulje i izazovne cipele umesto onih klasičnih onda imamo odličnu kombinaciju za vas.

Inspiracija su nam i ove nedelje bile radnje  Fashion Company-a, u kojima smo pronašli sve što nam je bilo potrebno. Oduševili su nas moderni i inspirativni komadi koji se savršeno međusobno kombinuju, ali pošto smo morali da se odlučimo za jednu kombinaciju onda je izbor “pao” na pantalone širokih nogavica, majicu sa printom i kožnu jaknu.

Ono što nas je inspirisalo je upravo žena željna da pokaže svoju buntovnu stranu koju tokom dana skriva iza poslovne garderobe, a i pored toga je dama sa šik stilom.

Sa tim u vezi odlično su nam poslužile crne  Marciano Guess pantalone  širokih nogavica. Ove fantastične pantalone skrojene su tako da imaju visok struk a sačinjene su od tankog materijala koji se leluja oko vaših nogu. Ovaj model pantalona pripada jednom od vodećih trendova ove sezone i možete ih nositi u svim prilikama a mi smo ovoga puta poželeli da ih iskmbinujemo na malo drugačiji način.

pantalone Uz ovu kombinaciju oslobodićete BUNTOVNICU u sebi
Comments