Pošto već svi znate da se trend iz sedamdesetih godina vraća na velika vrata onda sigurno znate da će hipi boho stil i ove sezone vladati modnom scenom. A što i ne bi kada je sjajan i za kombinovanje i udoban za nošenje u toplim prolećnim danima.

Uprkos činjenici da je ovaj stil od strane nekih stručnjaka svojevremeno ocenjen kao jedan od stilova lošeg ukusa poznati modni dizajneri često preispituju ovu modnu eru. Dizajneri se jednostvano stalno vraćaju boho stilu ali na taj način da uvek naprave modni preket i nove kolekcije “začine” detaljima.

Put Uživaj u BOHO stilu ovog proleća

S obzirom na to da je hipi stil okarakterisan kao bezbrižan i nezavisan, i da je pravi predstavnik perioda kada su ljudi živeli opušteno i slobodnog duha, proleće i topliji dani pravo su vreme da uživate u slobodnim i opuštenim kombinacijama. A još jedan važan faktor je i taj da u proleće cveta cveće a svi znate da je venac od cveća i više nego poželjan kada je ovaj stil u pitanju.

Pitate se odakle početi kako biste unapredili svoj boho izgled. Evo nekoliko primera koji će vam pomoći.

Detalji

Počnite od toga što ćete za početak u svoj svakodnevni stil ubaciti detalje u boho stilu. Sigurno imate belu košulju i farmerke u ormaru i to vam je za početak dovoljno ukoliko kombinaciju obogatite boho detaljima. Ponesite narukvice od prevrnute kože, trake s cvećem, kaubojski kaiš ili čizme, dugačke ogrlice, cvetne trake za kosu, rese na bilo kom odevnom komadu ili tašni, široki pojasevi…Toliko toga ima, da ćete sigurno nešto naći po svom ukusu. Bilo bi dobro da se okrenete tome da dobar deo nakita i aksesoara bude u braon boji. To će dati dodatnu boho dimenziju svemu što obučete. Ono što je takođe odličan primer boho detalja jeste šešir sa većim obodom.

Tregeri Uživaj u BOHO stilu ovog proleća Čipka i rese Uživaj u BOHO stilu ovog proleća
Comments