Ono što nas posebno obraduje sa dolaskom hladnijeg vremena je to što konačno možemo da nosimo svoje omiljene jakne. Svaka sezona donosi nove modele i stilove koje pratimo, ali postoje komadi koji su “vanvremenski” i uvek u trendu.

Kožna jakna

Bez obzira na to koji je vaš stil oblačenja, ovakvu jaknu jednostavno morate da imate. Postoje različiti modeli kožnih jakni, za svačiji ukus, pa je možete prilagoditi svom stilu. Bilo da je duža, kraća ili do struka – lako je uklopljiva uz sve kombinacije. Možemo je čak nositi i tokom leta, u kombinaciji sa nekim ležernijim stvarima, i izgledati super moderno. Ako je dosad niste imali, savetujemo da je što pre uvrstite u svoju kolekciju, jer je zaista neizostavna.

Jakna od prevrnute kože

Ovo je odličan izbor za prave jesenje dane!  Možemo je naći u raznim jesenjim bojama kao što su bež, smeđe i bordo, i zato je pravi izbor za ove dane, jer nam se lako uklapa uz sve jesenje odevne kombinacije i boje. Što se tiče modela, uglavnom su to kraće jakne, koje nosimo ležerno, bez zakopčavanja.

Comments