Iako su Kendal Džener i Džidži Hadid na vrhu liste najtraženijih mladih manekenki, uvek ima mesta za nova i zanimljiva lica. Ove godine model Iman Hamam je neko ko ga bi trebalo da zapamtite. A verujemo da vam neće biti teško jer devojku egzotičnog izgleda kakav Iman poseduje nije lako izbaciti iz glave.

Mantil1 Vaš nova omiljena manekenka: Iman Hamam

Mlada manekenka ima zavidan rezime i do sadau njenoj biografiji stoje najpoznatije revije koje su vrlo tražene među modelima. Pored toga lista njenih odrađenih editorijala za poznate magazine je takođe impresivna pa pre nego što postane još jedna ikona u svetu mode , možda bi prvo trebalo bolje da je upoznate.

Crveno1 Vaš nova omiljena manekenka: Iman Hamam

Devetnaestogodišnja manekenka dolazi iz zemlje lala i vetrenjača a inače je marokansko- egipatskog porekla. Interesantna činjenica je da je Iman zapažena i otkrivena na Centralnoj železničkoj stanici u Amsterdamu 2010. godine od strane agenta modne agencije CODE Menagement kada je imala četrnaest godina. Nakon tri godine njena agencija je šalje u Pariz i njoj je već tada pružena fantastična prilika da ekskluzivno otvori Givenchy reviju.

Comments