Narandžasti oversize sako uz mini-haljinu

Hailey Bieber nas oduševljava iz stajlinga u stajling, a naravno da nas i ovog puta nije razočarala! Ona je prihvatila trend narandžaste boje i iznela ga na veoma seksi način koji će definitivno da nam posluži kao inspiracija za autfit za neki budući date night. Ovog puta, ona je uz usku mini-haljinu u svetlonarandžastom tonu uklopila intenzivnije narandžasti oversize sako. Hailey je poznata po svom minimalističkom stilu i tome što uvek dobro balansira stajliš i seksi lookove i one svakodnevne, casual, a ona to izgleda radi nepogrešivo. Uz ovaj autfit odlično se uklapaju popularne otvorene sandale sa kaišićima koji se vezuju oko zglobova.

Narandžasti i roze combo

Naravno, nećete u svakom trenutku nositi narandžaste odevne komade uklopljene samo sa onima koji su takođe narandžasti – a boja koja se najbolje uklapa uz narandžastu, verovali ili ne je,  intenzivno i ženstveno roze. Roze i narandžaste odevne komade možete uklapati na više različitih načina, po sopstvenom nahođenju, a mi vam predlažemo tri različite stilske ideje. Preko roze kompleta, gornjeg i donjeg dela možete obući narandžasti sako, i sve to zatim zaokružite narandžastim cipelama na štiklu. Druga opcija je da gornji roze deo uklopite sa takođe roze sakoom, a donji deo, odnosno pantalone – ostavite u narandžastoj boji. Treći predlog takođe uključuje roze sako, a možete ga obući preko pomenute, mini narandžaste haljine.

Narandžasti bikini

I za kraj, leto nam se bliži – a plaže koje nas već prizivaju od nas prosto zahtevaju atraktivni bikini. Ove godine možete kupiti bikini u narandžastoj boji, ali ako ne želite da bude u potpunosti jednobojan predlažemo vam onaj u narandžastom tonu, sa roze i žutim detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @milano_streetstyle

Naslovna fotografija: instagram.com/modeblogg

Jovana Pantić 

Comments