Cheryl Cole and Lana Del Rey Važno je zvati se Cheryl

Nešto najlepše što današnja pop muzika ima da ponudi

Iako je za svoj treći solo album najavljivala saradnju sa hip-hop izvođačima kao što su Niki Minaž (Nicki Minaj) i Eminem (Eminem), čini se da se Šeril Kol (Cheryl Cole) u poslednji čas odlučila za nešto drugačiji stil i poželela da snimi pesmu koju je napisala Lana del Rej (Lana Del Rey). Neimenovani izvor je za medije izjavio da je Šeril veliki Lanin obožavalac, te da je bila oduševljena činjenicom da Del Rejeva ima mnoštvo napisanih pesama koje ne želi da zadrži za sebe.

Iako Šeril Kol u svojoj zemlji ima status ikone i ne treba joj ničija pomoć u sticanju još veće popularnosti, sigurno je da će veliki broj obožavalaca Lane del Rej samo pomoći njenom uspehu. Do tada, prisetite se najvećeg hita britanske ljubimice – pesme “Fight For This Love”.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments