*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Važnost ascedenta u horoskopu: Otkrij šta tvoj podznak govori o tebi

Važnost ascedenta u horoskopu: Otkrij šta tvoj podznak govori o tebi

1/3

Ascedent ili prva kuća je u izvesnom smislu i najvažnija kuća nečijeg celokupnog horoskopa. AC ili Ascedent je jedan od četiri glavne tačke neba i pored nje su značajne: MC (sredina neba, iliti Medium Coeli), IC (donja sredina neba, Imum Coeli) i  DC (Descedent, suprotnost Ascedentu koji predstavlja druge, partnere u najširem smislu). Ascedent je jedna od najvažnijih tačaka u prirodnom horoskopu i precizno pokazuje stepen i znak na istoku horizonta u trenutku našeg rođenja. Govori o našoj ličnosti, našem temperamentu, sposobnostima delovanja, nastupu, ponašanju, predstavljanju drugim ljudima. Prva kuća predstavlja sve ono što mi jesmo i što zračimo i to može da bude i u priličnoj suprotnosti sa samim horoskopskim znakom, tj nečijim položajem Sunca.

Prva “kuća”, a posebno njen početak – Ascendent – pokazuje naše prirodne sklonosti i tendencije, individualnost i način na koji se izražavamo. Ona pokazuje kako nas drugi vide, takođe i način na koji želite da nas drugi vide. Utiče na pristup životu, naš pogled na svet, izgled i pojavu, kao i na početak svih naših poduhvata, i veoma je značajno znati u kom je znaku jer utiče na naš celokupan izgled i energiju koju šaljemo.

Asc u Ovnu

Ljudi sa ovim podznakom su savršene vođe. Imaju talenat za upravljenje sobom i drugima i preduzimljivost im je srednje ime. Njihova želja da se za sve pitaju je veoma očita, ali je i jasno da su zaista dobri na svim rukovodećim položajima i ulogama. Znaju da predvode u mnogim akcijama i poslovima, i impuls akcije za bilo šta obično ide od njih. Ambiciozni su i preduzimljivi, a često i tvrdoglavi. Zainteresovani su, žustri i uzbudljivi. Imaju neverovatnu snagu volje, prodornu oštrinu, i prirodnu hrabrost. S obzirom da je vladajuća planeta Ovna Mars, najbolje deluju kada treba brzo da se reaguje, kada se traži brza odluka, akcija. Imaju sjajne izvršne sposobnosti i aktivnosti.

Ključne karakteristike: hrabrost, ambicija, energija, preduzimljivost, impulsivnost.

Asc u Biku

Podznak u Biku govori o osobi da je najčešće blage i mirne prirode, dok je neko ne isprovocira. Tada se pretvara, pa u razjarenog bika. Postojna, temeljna osoba, koja predano radi na svojim ciljevima. Na prvi pogled možda i pomalo spora i letargična, ali ove osobe poseduju mnogo skrivenih snaga i energije koju uključe kada niko ne očekuje. Izuzetno praktičnog uma, ali istovremeno neko ko zahvaljujući Veneri koja vlada ovim znakom voli zadovoljstva svih vrsta, uživa u lepoti prirode i u umetnostima. Pažljiva je i istrajna i sposobna da sve što započne dovede do kraja. Ima izrazitu i potrebu i sreću u sticanju novca i bogatstva uopšte. Najbolja je u svim izvršnim poslovima

Ključne karakteristike: obazrivi, ponosni, tvrdoglavi, skloni predrasudama, temeljni, izdržljivi, razumni (osim kad su ljuti). 

Asc u Blizancima

Osoba sa podznakom u Blizancima je pre svega radoznala, razigrana, leptirasta, radoznala, aktivna i sposobna da bavi mnogim stvarima istovremeno. Idealista koji voli sve vrste mentalnih i intelektualnih izazova, unapređivanja, i aktivnosti. Pokazuje puno interesa za avanture, zadovoljstva, zabave i učenja. Voli konstantne promene, jer je bilo kakva neaktivnost čini nervoznom i nestpljivom, što se događa i kada nema dovoljno vremena da završi započeto. Kao po pravilu, ascedent Blizanaca, daje progresivne i inventivne ljude sa izrazitim konverzacijskim sposobnostima, i samim tim su i najbolji u poslovima koji im pružaju mnoštvo različitih aktivnosti.

Ključne karakteristike: elokventni, živahni, radoznali, brzog uma, logoreični, druželjubivi.

Asc u Raku

Promenljive, senzibilne, a često i povučene osobe, imaju plodnu imaginaciju. Izuzetno sentimentalne, pune razumevanja za druge, veoma posvećeni porodici i porodičnim vrednostima. Vredni, ali često strepe od ismevanja, i kritike, a taj strah ih čini povučenim i diskretnim. Emocije su im jake, uživaju u romantičnim odnosima i iskustvima što je i razumljivo budući da je vladajuća planeta Mesec. ROmantični, emotivni, sanjari. Vrlo često se okreću tuđim potrebama pre nego svojim.

Ključne karakteristike: simpatični, promenljivog raspoloženja, emotivni, posvećeni, sentimentalni, diplomatični.

Editors choice