Kvalitetan veb sajt pored toga što nas zabavlja i informiše na neku temu, treba da ima i efekat inspirativnosti.

Za vas izdvajamo nekoliko kreativnih veb sajtova koji će vas svojom različitošću napuniti energijom i dobrim raspoloženjem i podstaći vas da radite na sebi.

Tiny Buddha

Tiny Buddha Website Veb sajtovi koji će vas nadahnuti

“Ako želite da promenite svoju prošlost, treba samo da nastavite dalje i stvorite život koji ćete voleti”, samo je jedna od mudrih misli koje možete pročitati na sajtu Tiny Buddha, koji vas uči kako da se izborite sa negativnim mislima, kako da pronađete snagu u sebi i kako da iskoristite svaki svoj dah do maksimuma.

Ovo je sajt koji poziva posetioce da pišu o svemu što ih inspiriše i o svim svojim malim i velikim životnim pričama. Svaka priča na ovom sajtu propraćena je inspirativnim mislima iz kojih može mnogo da se nauči. Pored zvaničnog dela sajta, stranica sadrži i forum, gde se korisnici međusobno savetuju i gde možete pronaći podršku u svakom trenutku, a za mudre misli na svakodnevnom nivou, ova stranica ima i svoje profile na društvenim mrežama.

The Manifest-Station

The Manifest Station Website Veb sajtovi koji će vas nadahnuti

Još jedan sajt pun nadahnjujućih životnih priča, priča o malim ljudima i njihovim  nedaćama, iz kojih možete crpeti motivaciju za vaše svakodnevne borbe. Suština ovog sajta je da vam poruči da niste sami i da je kroz sve nedaće kroz koje prolazite neko već prošao i iz njih izašao kao pobednik.

Ovaj sajt lepog dizajna pokrenula je Dženifer Pastilof, i sama spisateljica, koja objavljuje svoje priče. Pored inspirativnih tekstova, stranica je bogata i divnim fotografijama i umetničkim slikama koje korisnici šalju putem društvenih mreža.

Design sponge

Design Sponge Website Veb sajtovi koji će vas nadahnuti

Ovaj sajt je idealno mesto za sve ljubitelje dizajna i umetnosti. Bilo da tražite inspiraciju za vaše stvaralaštvo, bilo da razmišljate o preuređenju enterijera vaše kuće, ova stranica je prava meka zanimljivih vizuelnih ideja.

Na Sunđeru za dizajn kako se prevodi naziv ove stranice možete naučiti i kako da štrikate, ili da u potpunosti preuredite dečiju sobu svojih mališana, i to sve propraćeno detaljnim tekstom i fotografijama. Neke od zanimljivih rubrika su i Pre i posle, koja se bavi uređenjem prostora, Biz Ladies koja daje korisne savete poslovnim ženama, a na sajtu se u svoj tematskoj raznovrsnosti mogu naći i recepti za izvrsne gurmanluke.

Jasna Stanić

Comments