#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Organizacija Standup.rs organizuje na Svetski dan šale iznenađenje za sve ljubitelje stand up komedije. Pravo festivalsko veče, gde učestvuje čak devet komičara iz Srbije i regiona, održaće se 1. aprila u Dvorani Doma Sindikata.

Veče devet komičara iz Srbije i regiona: 

– Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić i Nikola Silić (Standup.rs)

– Marina Orsag i Domagoj Pintarić (HR)

– Saško Kocev (MK)

– Tin Vodopivec (SLO)

198 Veče stand up komedije

Ulaznice: 500, 600 i 800 rsd

Prodaja ulaznica na blagajni Doma Sindikata

Radno vreme: 13 – 22h

tel: 011/3234-849

INFO: www.standup.rs

O komičarima:

Srđan Dinčić je duhovit i zahtevan. Zahteva od sebe da uvek bude još duhovitiji, pa publika to oduševljeno prihvata.

Nenad Danilović aka Nesha Bridges važi za čoveka sa hiljadu glasova (u glavi), a jedan je od najboljih imitatora na našim prostorima. Nastupa već više od tri godine, a poznat je po imitacijama životnih situacija i ljudi koje srećemo svakodnevno.

Jelena Radanović je jedina stand up komičarka organizacije Standup.rs, sociolog po struci, stand up komičarka po uverenjima, a radio-voditelj svakog četvrtka na Radiju Beograd 1.

Aleksandar Perišić je čovek koji se nikada nigde nije uklopio – osim u stand up komediji. Ko je gledao njegove nastupe zna i zašto. Vešto barata crnim humorom, i reakcija publike je uvek ista – zapamte ga.

Nikola Silić ne ustaje od kompjutera, a mi smo mu za to zahvalni, jer svoj humor zasniva na poznavanju interneta, televizije i kinematografije. Pokušao je da bude alkoholičar, ali mu nije uspelo.

Marina Orsag je prva hrvatska stand up komičarka, a za nju svakako važi izreka “otrov se drži u malim bocama”. Bez dlake na jeziku.

Domagoj Pintarić vas uvek zasmejava zato što ga sve “živcira”. Od svega toga što je “živciralo” Domagoja Pintarića, nastao je jedan od najboljih stand up nastupa u regionu.

Saško Kocev dolazi iz Makedonije gde se najviše bavi glumom i u tome je veoma uspešan. Mi ovde volimo da ga vidimo za mikrofonom, kao stand up komičara, jer je to izvođač koji ne mora ništa da kaže, a da ima fenomenalan nastup.

Tin Vodopivec stiže iz Slovenije i bavi se stand up komedijom više od osam godina. Kao iskusan komičar, imao je najviše nastupa od svih u regionu, a na ovoj večeri predstaviće vam se kao voditelj programa.

Producent i promoter programa: www.standup.rs; standup@standup.rs

Editors choice