Fashion&Friends i Wannabe Magazine vam predstavljaju YouTube šou kakav do sada niste gledali. Spremite se za letnje dane koji će uneti dosta zabave u vaš život.

Svakog dana od 8. avgusta od 21h na našem YouTube kanalu možete pratiti novi modni šou pod nazivom “FASHION&TWINS”.

Wanabe FashionFriends FT Body W670 2 Večeras izlazi prva epizoda YouTube show a FASHION&TWINS

Ako ste se ikada pitali kako je to kada vidite “duplo”, kada imate brata ili sestru koji su vam sasvim slični, jer ste istog dana rođeni, sada sve to možete otkriti u 12 uzbudljivih epizoda “FASHION&TWINS” YouTube Show-a! Odabrali smo 6 zanimljivih blizanačkih parova koji će svojom energijom, harizmom i originalnim stilom kroz ovaj YouTube show učestvuju u izboru za novo lice FASHION&FRIENDS kampanje za jesen/zimu 2016/17. Kroz epizode blizanci će morati da se prikažu u najboljem svetlu u zadacima poput stilskog izazova, probnog fotosešna i drugih modnih tema koje su sastavni deo modelinga, a kreativni tim projekta će odabrati najadekvatnija dva blizanačka para za predstojeću kampanju.

Sada je vreme i da počnemo. Blizanci su se dobro zabavili, ispričali svoje priče iz detitnjstva, odrastanja i prisetili se svega onoga što su zajedno prošli i proživeli, ali su se i dosta igrali zajedno sa celom ekipom, te je došao i trenutak da pogledate prvu epizodu u kojoj nam se predstavlja prvi par. Maja i Ana Jakovljević su prvi blizanački par koji će vas nasmejati do suza. Nemojte propustiti, večeras u 21h, YouTube kanal Wannabe Magazine – a i prva epizoda najuzbudljivijeg šoua koji se još uvek nije video kod nas. Prijavite se na naš kanal kako biste bili uvek u toku sa svakom novom epizodom, jer čim odgledate ovu, nakon 24 časa dolazi nova.

Comments