Kada bi nas neko pitao kakav je naš stav o navikama, verovatno ne bismo rekle ništa dobro, naročito jer nam ni asocijacije nisu dobre. Obično mislimo: navike su loše, navike se nezdrave, navike su monotone… Pa, možda i jeste tako kada govorimo o “životnim” navikama, ali kada je reč o nezi i lepoti, navike su čak poželjne, ako ne i obavezne.

Tako da, ako vodite računa o svom izgledu i važno vam je da uvek budete lepe i negovane, ove večernje beauty navike što pre usvojite!

Uvek, uvek skinite šminku pred spavanje. I to sasvim. Ukoliko je potrebno, koristite i više proizvoda – vlažne maramice, mleko, sapun i vodu, micelarnu vodu… Šta god, samo lepo očistite svaki deo lica kako ne biste zatvorile pore i prouzrokovale nastanak bubuljica. Posle će vam neko drugi biti kriv, a zapravo ste same krive!

Da li vam se nekada desilo da se probudite naduvene i otečene? Verovatno više puta. Uzrok tome je gravitacija. Zato, kako biste to sprečile, “poduprite” glavu sa još jednim jastukom. Čak i svoj krevet možete da za nijansu podignete drvenim pločicama (samo sa “gornje” strane) kako biste dobile efekat blage kosine.

navike Večernje beauty navike koje SVAKA devojka treba da ima
Comments