Svi već znamo da bezvremenski osećaj za modu ne proizilazi iz onoga šta nosiš već onoga kako to nosiš. Crpimo inspiraciju iz različitih izvora, iz politike, kulture i javnosti – ali ko su žene koje su oformile naš osećaj za modu?

Teško je odrediti trenutak kada je na mainstream modu počeo da utiče stil pojedinačnih ljudi, mladih nada i novih imena na modnoj sceni – i to jako. Više nije potrebno da modno ime znamo godinama da bismo mu poklonile poverenje – nove zvezde i te kako umeju da nas “kupe” svojim novim, drugačijim, specifičnijim pristupom koji je nastao kao rezultat dugogodišnjeg posmatranja onoga što modnoj sceni nedostaje. Nekada je potreban samo kreativni osećaj i zabavni dodir strastvene zaljubenice u modu i glava nam je već u oblacima! Tako, naša nova ljubav, kada je moda u pitanju, definitivno je NINAMILAN studio. Prva stvar na pameti svakog jutra nam je šta ćemo obući i u kojoj ćemo odeći provesti dan – naša odeća nam pomaže da ispičamo svoju priču svakog dana. Upravo tako nam NINAMILAN svakog dana priča priču o odvažnosti, hrabrosti, pa i zabavi jedne žene – i mi se u potpunosti pronalazimo!

Ovo vreme godine je tipično za pravljenje dugih spiskova i razmišljanje o klasicima u koje je vredno investirati. Nova sezona nije za kupovinu puno stvari, već za kupovinu pravih stvari. Ako tražiš večne komade savetujemo ti da pogledaš kakvi su to predlozi brenda NINAMILAN.

POWER SUIT

Ako si ikada radila u kancelariji, imala korporativni sastanak ili poslovni intervju nećeš potcenjivati moć dobrih poslovnih komada odeće. Žensko odelo razbija sve šablone i ove sezone. Ono što volimo kod ženskih odela je njhova forma i funkcija. Da li ideš kod drugarice na brunch; da li ga nosiš na posao; sastanak; večernji događaj ili venčanje? Čitav horizont kreativnosti, bezbroj opcija da budeš inovativna i drugačija. Odelo je defitinitivno jedno od najjačih trendova i ove sezone, a NINAMILAN studio je nam je dao bezbroj ideja kako da budemo zabavne, odvažne, ali i sofisticirane u odelima fantastičnog kroja i nesvakidašnjeg dizajna.

FEED Nina Milan 30 10 2019 25 Večni (ali nikako dosadni!) komadi koje svaka od nas treba da ima u svom ormaru FEED Nina Milan 30 10 2019 26 Večni (ali nikako dosadni!) komadi koje svaka od nas treba da ima u svom ormaru

Little black dress

Mala crna haljina je od svog nastanka davne 1926. do danas promenila više puta svoju formu. Ono što je zadržala su univerzalnost, elegancija i večnost, a u svom provobitnom obliku imala je dugačke rukave i dužinu malo ispod kolena. Mnogi dizajneri su usvojili prefinjenu kreaciju Koko Šanel, što je dovelo do ekspanzije ovog bezvremenskog komada koji traje i danas. Mala crna haljina NINAMILAN studija upotpunjena je crno-belom trakom i predstavlja idealan komad za svačiji ormar. Kao takva, uklopiće se kako sa bajkerskim čizmama, tako i sa elegantnim sandalama i naglasiće vaš karakter i energiju.

FEED Nina Milan 30 10 2019 23 Večni (ali nikako dosadni!) komadi koje svaka od nas treba da ima u svom ormaru

Little PINK dress

Mala crna haljina je odavno ušla u istoriju mode kao nezamenljiv detalj, ali ono što je novo na modnim pistama, ulicama i u našim ormarima je mala pink haljina. Podjednako je atraktivna kao i crna, ali je začinjena glamurom i girly šikom. Puff rukavi pink haljine NINAMILAN studija i njen zavodljivi karner učiniće da poželite da zaigrate uz omiljenu pesmu. Ova haljina vam prosto obećava beskrajnu zabavu i dobro raspoloženje!

F5D3E402 F95E 4274 A9C2 A4405F44F66C Večni (ali nikako dosadni!) komadi koje svaka od nas treba da ima u svom ormaru

Maksi suknja

Jedan od trendova koji ne umire svakako je maksi suknja. Praktična, udobna i prikriva sve nesavršenosti – komad iz svih ženskih snova. Kako pink dominira ove sezone, duga suknja NINAMILAN studio je u baš ovoj odvažnoj boji i oblikuje nijanse između svakodnevnog i glamuroznog ženstvenog stila.

FEED Nina Milan 30 10 2019 05 Večni (ali nikako dosadni!) komadi koje svaka od nas treba da ima u svom ormaru

Atraktivni, zabavni i originalni komadi NINAMILAN studija učiniće vaš ormar ormarom iz snova, dok će ovakvi večni komadi odeće u svakom trenutku i svakoj prilici biti pravi izbor.

Pronađi ih na Instagram profilu NINAMILAN studio ili u FAB Living by Una Concept Store-u u Krunskoj 50.

Produkcija: WANNABE MEDIA

Miona Đorović

Comments