Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Toliko je aplikacija za vegane ukoliko želite da započnete sa ovakvim režimom ishrane ili koje će vam pomoći da nastavite sa ovakvim režimom ukoliko ste već vegan. Ovakva ishrana je izuzetno dobra za naš organizam, ali ju je veoma teško praktikovati. Zato će vam ove aplikacije mnogo olakšati život, bilo da idete u nabavku namirnica, da kuvate nešto za šta vam treba recept ili slično.

Da li je vegansko?

Ovu aplikaciju možete skinuti sa iTunesa i to za džabe! Funkcioniše tako što skenirate bar-kod proizvoda koji nameravate da pojedete, a aplikacija vam kaže da li je ovaj proizvod veganski ili ne. Postoji i lista namirnica koju možete da jedete, pa će vam to olakšati posao kada idete u nabavku!

photo main Vegani, samo za vas: Aplikacije za telefon koje ćete voleti

21 veganski dan

Ni za ovu aplikaciju ne plaćate, a možete je naći na iTunesu. Ova aplikacija vam daje recepte i savete kako da postanete zdraviji i da poboljšate svoju ishranu. Pomaže vam da korak po korak, lakše pređete na ovaj režim ishrane.

Vegan ekspres

Ova aplikacija košta dolar i 99 centi, a pokazuje listu od više od 130 poznatih restorana koji nude obroke koji bi vama odgovarali. Sadrži i liste vina, piva, slatkiša i ostale hrane koja je veganska, a da to možda niste ni znali.

Vegan Xpress App Vegani, samo za vas: Aplikacije za telefon koje ćete voleti

Veganski kapkejksi

Po ceni od 4 dolara i 99 centi na iTunesu, skinite aplikaciju koja vam nudi 75 recepata za savršene veganske kapkejkse! Zdravi slatkiši za vas i vaše prijatelje!

Bez krivice

Ova aplikacija neće vas koštati, a nudi vam listu kompanija u Americi i Kanadi koje mogu da se pohvale time da nikakva testiranja nikada nisu sprovodila na životinjama.

Jedite sirovo

Košta 99 centi i sadrži preko 300 recepata za pripremu sirovih obroka. Možete i sami napisati svoje recepte i dodati fotografije.

Baštenski recepti

Ovde su recepti za džabe i to kao i sve ostale aplikacije, na iTunesu. Pretražite recepte za jela bez mesa i isprobajte ih u svojoj kuhinji!

Lenka Gatić

Editors choice