Dugoočekivani sezonski popust, koji je upravo počeo u prodavnicama Fashion Company, idealna je prilika da se upustite u potragu za dobrim modnim ulovom iz kolekcije za jesen/zimu 2020.

Uložite u Replay kožne čizme koje osvajaju udobnošću, cool Scotch&Soda blejzer ili Levi’s farmerke koje ćete nositi godinama. Uvrstite u vaš jesenji garderober i statement jaknu s Calvin Klein potpisom, kao savršenog partnera u hladnim danima, te upečatljivu torbicu brenda Diesel za sve važne sitnice koje nosite sa sobom.

Uživajte u istraživanju pravog modnog miksa svetskih brendova u Fashion Company prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Komade sa vaše wish liste možete pronaći i u Fashion&Friends online shopu.

Međusezonski popust e1603375598709 Veliki popust u Fashion Company prodavnicama   do 40% Fashion Companyjpg 1 e1603375632829 Veliki popust u Fashion Company prodavnicama   do 40% Fashion Companyjpg 2 Veliki popust u Fashion Company prodavnicama   do 40% Fashion Companyjpg 3 Veliki popust u Fashion Company prodavnicama   do 40%

 

Comments