Šest punih godina vaš Wannabe Magazin nastoji da vam pruži zabavu, informacije, edukaciju, da za vas pronađe odgovore na pitanja koja najčešće postavljate i sami sebi, da vam ponudi sve što vas zanima i što cenite u jednom magazinu. Od osnivanja 2010. godine, kada su dve ambiciozne, pametne i svesne devojke, Nina Milović i Nađa Jokanović, rešile da zajedno sa trećim osnivačem Lazarom Stojkovićem pokrenu Wannabe priču, magazin se stalno menja, raste, razvija se i napreduje. Sadržaji su stalno sve bogatiji i raznovrsniji, klasifikovani u tri dominantne oblasti, koje predstavljaju tip magazina – Fashion, beauty & lifestyle.

Ima mnogo načina da se ove oblasti ispune sadržajem, mnogi drugi magazini su takođe tog tipa, ali Wannabe Magazin se izdvaja od svih ostalih, po originalnim foto i video sadržajima, po inovativnosti, po autorskim tekstovima i blogerskom pristupu temama. Sve što vas zanima je sveže i aktuelno, inspirativno i zabavno, poučno i korisno “spakovano” na jedinstven način, kroz video materijale i fotografije, ali i kroz način na koji se u vašem magazinu piše o svim temama. Najdraže nam je kad se prepoznate u našim tekstovima, kada pronađete svoju boju, odevnu kombinaciju, recept i savet koji vam odgovaraju, kad se osećate kao da se neki tekst baš vama obraća, jer razmatra teme i pitanja o kojima stalno razgovarate sa svim bliskim ljudima, jer se tiču najvažnijih ljudskih odnosa, kad vas zabavi originalan i nesvakidašnji pristup svakodnevnim temama i problemima.

Posebnost je Wannabe Magazinu donela i dve prestižne nagrade – Fashion Web Project Award – “People’s Choice Winner” za 2011. godinu i Najbolji modni sajt u 2012. godini (Web Fest).

Potreba za bogaćenjem i pokrivanjem širih oblasti interesovanja, rezultirala je Wannabe grupacijom, koju čine Wannabe Magazin, Wannabe Stars, Wannabe Bride i poseban deo magazina namenjen savremenom muškarcu, Wannabe Man, koji rado čitaju i žene.

Magazin karakterišu brojni inovativni projekti, a posebno su se izdvojili Modna varjača, Sve za lepotu, Fashion & Twins, Blogger Show

Želimo da vam se zahvalimo na vernosti vašim omiljenim rubrikama, jer nas vaša interesovanja inspirišu i vode u želji da vam pružimo samo najbolje sadržaje!

Vaši,

Nina, Nađa & WANNABE tim

Veliki rođendanski giveaway kviz

U nastavku rešite rođendanski giveaway kviz OVDE i popunite formular kako biste ušli u izbor za dobitnike nagrada. Uslovi koji su neophodni da se ispune jesu, da ste na sva pitanja odgovorili tačno, da nas zapratite na našem Instagram profilu kao i da se prijavite na naš YouTube kanal. Kako slavimo 6. rođendan voleli bismo da nam napišete i rođendansku poruku i želje. Najkreativnije čestitke ćemo objaviti na našem sajtu, a učestvovanje je moguće sve do 13. oktobra kada se giveaway završava, a već 15. oktobra objavićemo imena svih onih koji su dobili neki od poklona.

Napomena: Rođendanski giveaway važi samo za učesnike sa teritorije Republike Srbije.

Nagrade koje možete osvojiti su:

1. Marc Jacobs parfem

2. CK parfem

3. Bvlgari parfem

4. MAC Mineralize Skinfinish “Soft & Gentle”. NapomenaDelimo 3×1  proizvod. 

5. Fashion Company paket (papuče Calvin Klein, majica i shopping torba).

6. Zlatara Stefanović narukvica iz serije “Infinity”

7. AMC haljina iz kolekcije jesen/zima 2016/17.

8. L’oreal paket (Color Riche la palette ruž za usne i Maybelline Lash Sensational maskara). NapomenaDelimo 5×1 paket.

9. Sephora paket proizvoda

10. Lancome paket

11. H&M ogrlica

12. Clarins maskara. NapomenaDelimo 3×1 maskaru.

13. Caudalie paket (Instant Detox maska i Fluide za lice (light nijansa)). NapomenaDelimo 3×1 paket.

14. Afrodita kozmetika (delimo 3 paketa- Mousse za telo i masažno ulje (jagoda); Body butter i masažno ulje (argan); Sladokorni piling za telo i masažnoulje (argan)). NapomenaDelimo 3×1 paket.

15. Nivea (Nivea Q10 anti-wrinkle krema, Niva hairmilk šampon, NIVEA hairmilk balzam za kosu, NIVEA protect&care dezodorans). NapomenaDelimo 3×1 paket.

16. Eucerin paket

17. Knjige Laguna (Daniela Bakić “Dnevnik čuda Dude Alapače”, Vedrana Rudan “Muškarac u grlu”, Dario Fo “Papina kći”).  NapomenaDelimo 3×1 knjigu. 

18. Lindex šešir

19. Wannabe Collection majica

 

Comments