Ako vas interesuju horoskop, astrologija i ostale “zvezdane” priče, sasvim dobro znate da je Venera planeta ljubavi. I, samim tim, kada kažemo da je ušla u kuću nekog od znakova, odmah se smeškamo jer znamo da nam ta pojava donosi zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. I – jedva čekamo!

Venera je trenutno u znaku Vodolije. Šta to tačno znači za nas?

Pre svega, da ponovimo, Venera je planeta ljubavi, ali i lepote, umetnosti i podstiče razvoj nežnih, romantičnih i tananih osećanja. Sa druge strane, Vodolija je neobična, ekscentrična i potrebno joj je vremena da prihvati ljubav i potpuno se opusti i prepusti emocijama. Pa, može li onda ljubav tu da stanuje?

ljubav4 Venera u znaku Vodolije: Šta to ZNAČI za nas?

Kada Venera uđe u Vodoliju, tada se u nama javlja jača potreba za prijateljstvom i ljubavlju, jednom rečju – “toplim” i prožimajućim osećanjima. Zapravo, u odnosima dolazi do mešanja ljubavi i prijateljstva te je često linija između ove dve emocije jako tanka. Prijateljski odnosi lako mogu prerasti u ljubavne, a u ljubavnim vezama lako može doći do pojačanog osećaja prijateljstva i veće potrebe za druženjem.

Comments