Iako leto uglavnom više vezujemo za šišanje kose na bob frizuru ili pak konstantno nošenje kose vezane u rep, u svetu poznatih ličnosti pojavio se novi, neočekivani trend. U pitanju je izuzetno duga i bujna kosa, koja pleni. Ovom trendu priključile su se mnoge poznate ličnosti, poput sestara Kim Kardashian i Kylie Jenner, ali i pevačica Jennifer Lopez, Lizzo i Cardi B, a mi vam u nastavku teksta otkrivamo na koje to načine one nose izuzetno dugu kosu. Znamo da kosu nije moguće pustiti preko noći, ali ako vas inspirišu predlozi koje smo za vas izdvojili, možda je pravi trenutak da se odlučite za privremenu nadogradnju. Takođe, ako već imate veoma dugu prirodnu kosu i negujete je godinama unazad – došao je vaš trenutak da zablistate!

Kylie Jenner i savršena letnja duga kosa

Kylie Jenner ovog leta izgleda kao real life morska princeza Ariel (osim što nije crvenokosa), a mi priželjkujemo njenu dugu kosu i savršene letnje, surferske talase. Ovaj tip suptilnih talasa možete postići širokom presom za kosu, kreiranjem krupnih pletenica ili pak gužvanjem kose penom – a ukoliko vam je kosa po prirodi već talasasta, nemate brige. Ono što takođe našu kosu leti čini talasastijom i atraktivnom je i njen dodir sa slanom vodom, koja joj na plaži drži formu i daje joj taj seksi look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kim Kardashian i true messy duga kosa

Starija sestra Kylie Jenner, čuvena rijaliti zvezda i nekadašnja supruga rep muzičara Kanyea Westa, Kim Kardashian, takođe se priključila ovom neočekivanom trendu. Kim je najbolji primer savršeno stilizovane kose tako da ona izgleda nestilizovano (zamislite onaj no makep makeup primenjen na kosi), već kao da je neuredna nakon jutarnjeg ustajanja iz kreveta. Eh, kad bi smo se i mi ovako probudile same od sebe! Svakako, ako želite da postignete ovaj efekat na lak način, prespavajte sa kosom vezanom u messy punđu.

J.Lo i seksi duga kosa

Jennifer Lopez je seks simbol od samog početka svoje karijere, a ona to nastavlja da bude i danas, skoro dvadesetak godina od svog prvog singla. Deo njene vatrene energije neminovno polazi i od njene duge i neobuzdane kose – o kojoj u poslednjih nekoliko godina brine poznati frizer Chris Appleton, koji je takođe zadužen i za fenomenalnu kosu gorepomenute Kim Kardashian. Izuzetno velika dužina kose, ali uz pažljivo ošišane stepene oko lica je tajna koja čini da J.Lo i u svojoj 51. godini izgleda mladoliko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Comments