S jesenjim trendovima i urbanim kolekcijama svetskih modnih brendova, u vodeći regionalni multibrand concept store Fashion&Friends stigla je i potpuno nova modna poslastica – Versace Jeans Couture.

Barokni glam, jarke boje i joie de vivre na italijanski način savršeno opisuju ovaj brend, kojeg su osamdesetih godina stvorili zajedno Donatella i Gianni Versace.

Jednostavnost nikada nije bila svojstvena ekstravagantnoj estetici Versace Jeans Couture.  Brend predstavlja spoj visoke mode i savremenog urbanog konteksta, a njegov strastveni pristup modi rezultira vibrantnim kolekcijama koje pršte pozitivnom energijom. 

Versace Jeans Couture FW21 1 e1628233278695 Versace Jeans Couture: Legendarna italijanska modna kuća od sada u prodavnicama Fashion&Friends

Trendseteri poznati po besprekornom street styleu, kao i modni zaljubljenici čija filozofija glasi manje nikad nije više”, uživaće u baroknim motivima i animal printovima, koje mogu da upare sa zlatnim aksesoarom i detaljima.

Košulje upečatljivih dezena koje nas poput vremeplova vraćaju u devedesete, džemperi vrhunskog kvaliteta u kombinaciji sa farmerkama dubokog struka, te dukserice i statement aksesoari mogu se pronaći u prodavnicama Fashion&Friends u šoping centrima Galerija, Delta City i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Delta Planet u Nišu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

Versace Jeans Couture FW21 3 e1628233318668 Versace Jeans Couture: Legendarna italijanska modna kuća od sada u prodavnicama Fashion&Friends Versace Jeans Couture FW21 2 e1628233344698 Versace Jeans Couture: Legendarna italijanska modna kuća od sada u prodavnicama Fashion&Friends

 

Comments