Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Da li ste znali da je kolagen protein koji igra ključnu ulogu u održavanju čvrste i mladolike kože? Iako ga organizam proizvodi prirodno, u realnosti nivo ovog proteina počinje da opada već u ranim dvadesetima. Dobre vesti su da se protiv vidljivih posledica nedostatka kolagena, poput pojave finih linija, bora i opuštene kože, možemo efikasno boriti neinvazivnim estetskim procedurama i pravilnom negom, a sada i inovacijom iz Vichy-ja ‒ Vichy LiftActiv Collagen Specialist!

Vichy Liftactiv Collagen Specialist  fotografija proizvoda e1582300168341 Vichy Anti Age inovacija: poglavlje kolagen!

Očuvanje lepog i mladolikog izgleda kože lica oduvek je bilo u fokusu beauty rutina – stotinama godina unazad, ljudi su koristili maske od voća, povrća i raznih biljaka, kao i raznolika ulja i med kako bi se borili protiv znakova starenja. Sa vrtoglavim razvojem nauke i tehnologije, u poslednjih nekoliko decenija došlo je do velikih pomaka u ovoj oblasti ‒ pa tako danas neke od najznačajnijih razvijenih metoda u borbi protiv znakova starenja uključuju kolagen, koji postaje ključni pojam u ovom procesu.

Kolagen je vrsta proteina, zadužen da održava snagu i elastičnost koja našu kožu čini svežom, elastičnom i vidljivo lepom. Ovo je jedan od najvažnijih proteina u ljudskom telu; u dermisu je zastupljen u količini od 80 odsto, i naše telo ga stalno proizvodi kako bi održalo čvrstinu kože. Međutim, u realnosti njegov nivo počinje da opada već u ranim dvadesetim i tridesetim godinama, a izloženost zagađenju i život u urbanoj sredini pojačavaju ovaj opadajući trend za čak 10 odsto!

Upravo zato, u poslednjih nekoliko godina pojavile su se efikasne neinvazivne procedure nove generacije – rešenja čiji je glavni cilj da stimulišu stvaranje hijaluronske kiseline i kolagena, poput lasera, ultrazvuka, mikronidlinga ili biorevitalizacije. Njima je zajedničko to što aktiviraju biologiju kože i podstiču je na borbu protiv starenja – i baš one su inspirisale stvaranje poslednje Vichy anti-age inovacije: LiftActiv Collagen Specialist, koja kompenzuje vidljive efekte gubitka kolagena i smanjuje 100 odsto znakova starenja!

Vichy Liftactiv Collagen Specialist  fotografija proizvoda 1 e1582300221965 Vichy Anti Age inovacija: poglavlje kolagen!

Kako bi pomogao u borbi za što lepšu, čvršću i mladoliku kožu, i izbalansirao uticaj svih negativnih faktora na proizvodnju kolagena, LiftActiv Collagen Specialist dokazano efikasno deluje na uobičajene znake starenja poput bora, opuštenosti kože i pigmentacije, istovremeno stimulišući čvrstinu, elastičnost i tonus kože lica. Osmišljen za žene koje traže inovativne stručne proizvode za 360 stepeni anti-age korekciju, Collagen Specialist smanjuje bore, povećava tonus i blistavost kože, i ujednačava izgled tena.

Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka u ovoj nezi nove generacije – biopeptidima, vitaminu CG i Vichy mineralizovanoj vodi – novi LiftActiv podstiče prirodnu produkciju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože. Klinički je dokazano da LiftActiv Collagen Specialist smanjuje pojavu bora za 16 odsto posle četiri nedelje, za 24 odsto posle samo osam nedelja upotrebe, a instrumentalnim testom pokazano je i da već pri prvom korišćenju ispitanici primećuju poboljšanje tonusa kože za 52 odsto i čvrstine za 20 odsto.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist  SPF25 fotografija proizvoda e1582300441924 Vichy Anti Age inovacija: poglavlje kolagen!

#LiftMeUpWithCollagenPotražite više informacija o sastavu i dejstvu LiftActiv Collagen Specialist na sajtu Vichy.rs, kao i o varijanti ove dnevne nege sa širokim spektrom UVA/UVB zaštite SPF 25 – koja dodatno deluje na tamne fleke, siv i neujednačen ten pomoću glikolne kiseline i Phe-resorcinola. Vreme je da sebi priuštite negu koja ide u korak sa inovacijama, a istovremeno podstiče prirodne procese borbe protiv starenja u vašem organizmu – za negovanu, blistavu i mladoliku kožu!

Vichy Liftactiv Collagen Specialist e1582300261979 Vichy Anti Age inovacija: poglavlje kolagen!

Editors choice