Vichy na zimskom suncu savetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo uprkos štetnim sunčevim zracima očuvali idealan kvalitet, lepotu i zdravlje naše kože. Linija CAPITAL SOLEIL sadrži proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih delova tela od sunca tokom zimskih dana. Sve proizvode iz linije Capital Soleil odlikuje filterski sistem sa patentiranim filterom Mexoryl® XL širokog spektra, koji efikasno štiti kožu od UVA i UVB zraka i mineralni kompleks, koji garantuje dodatnu zaštitu osetljive kože izložene suncu.

Vichy već od samih početaka, u tridesetim godinama prošlog veka, razvija koncept kozmetike u službi zdravlja i lepote. To je načelo naročito važno kada je reč o proizvodima za zaštitu od sunca. Iako tokom zimskih dana sunce odašilje manje toplote nego leti, svejedno emituje znatnu količinu UV zraka koji su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekotine, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim delovima tela, kao što je lice, posledice su i nezaštićenog izlaganja suncu. S obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektuje od snega, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sankanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu pa je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.

Capital Soleil 50+ Tube 2012 copy Vichy: Capital Soleil

Linija Capital Soleil sadrži proizvode prilagođene nezi svih vrsta kože (dečije, odrasle, masne i suve). Jedinstvenu Capital Soleil formulu čini sistem filtera sa aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL i mineralni kompleks. Sistem filtera deluje protiv UVB zraka na površini kože i UVA zraka dublje u koži i sprečava hiperpigmentaciju, dok  je mineralni kompleks izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji služi za zaštitu osetljive kože od sunca i garantuje dodatnu zaštitu.

Laboratorije Vichy preporučuju upotrebu najviših zaštitnih faktora tokom zimskih aktivnosti. Uz zaštitu kože lica važno je istaći i zaštitu usana koje ne proizvode pigmente kože tj. melanine, zbog čega nemaju prirodnu zaštitu od UV zraka.

Vichy stick capital soleil 50+ Vichy: Capital Soleil

CAPITAL SOLEIL: IDEALNA KOŽA I ZIMI

Baršunasta krema za lepši izgled kože SPF 50+ (normalna do suva koža lica), dry touch finish za lice SPF 50+ (mešovita do masna koža lica) i stik za najvišu zaštitu osetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL samo su neki od proizvoda iz linije CAPITAL SOLEIL prikladni za boravak na zimskom suncu. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i sadrže termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primereni i najosetljivijoj koži.

Kako bismo se sa zimskih praznika vratili u punom sjaju, moramo da mislimo na zdravlje i lepotu naše kože i zato vam linija CAPITAL SOLEIL pruža idealnu zaštitu od sunca zimi!

Comments