Perut nije ružna reč – i ne treba da bude tabu tema. Znamo da nije lako boriti se sa tim estetskim problemom, koji nam često izaziva osećaj srama i frustracije. Vreme je da o peruti razgovaramo otvoreno i temeljno, jer rešenje postoji!

U novoj epizodi WANNABE Podcasta sa Ninom i Nađom, zajedno sa Vichy timom, pokrenuli smo razgovor upravo o peruti – želeli smo da saznamo kako i zbog čega nastaje, koje vrste postoje, ali, pre svega, šta treba da preuzmemo kad se pojavi.

Naša sagovornica je dr Nevena Nešković (Laeda Medical), koja nam je iz stručnog ugla objasnila sve o peruti. Otkriće vam sve što vas je ikada zanimalo i što ste hteli da saznate o tom problemu – a najvažnije od svega, saznaćete kako pobediti perut i šta sve treba da sadrži efikasan proizvod protiv peruti.

Jedna od najpoznatijih linija šampona protiv peruti, koja je pomogla mnogima, jeste definitivno Vichy Dercos, a dr Nešković je uvek rado preporučuje. Sada, Vichy Dercos linija dolazi u novim, eko pakovanjima. Evo zašto predstavlja najefikasnije i ekološki najprihvatljivije rešenje protiv peruti!

Play Video

Vichy Dercos šamponi: Efikasni protiv peruti, nežni prema planeti

Perut duboko utiče na naše samopouzdanje i zato nam je potrebno najefikasnije rešenje, koje preporučuju i dermatolozi – a Vichy Dercos šamponi već godinama predstavljaju prvi izbor stručnjaka.

Formulacija Vichy Dercos šampona pomaže u održavanju zdravog mikrobioma vlasišta, što je ključno za sprečavanje peruti. Glavni aktivni sastojak je selenijum disulfid, koji čisti teme i uklanja gljivice, dok salicilna kiselina pomaže u uklanjaju dosadnih ljuspica. 

Nećete previše čekati da deluju, jer su rezultati vidljivi već nakon prvog pranja. Znamo da se perut često vraća, a Vichy Dercos šamponi to sprečavaju – jer redovnom upotrebom dovode do eliminacije i do 100% peruti, bez ponovne pojave.

Na vama je samo da pronađete odgovarajući Vichy Dercos šampon, a savet stručnjaka vam može pomoći u tome. U zavisnosti od tipa kose i vlasišta, izaberite onaj koji najviše odgovara vašim potrebama: za suvu ili normalnu do masnu kožu, protiv prianjajuće peruti, za vlasište sklono psorijazi ili za osetljivu kožu glave bez sulfata.

Vichy Dercos Anti Dandruff 2023 Digital Visuals Luiza 3013 scaled WANNABE podcast sa Ninom i Nađom ep.11: Perut i kako je izlečiti
 WANNABE podcast sa Ninom i Nađom ep.11: Perut i kako je izlečiti

Nova Vichy Dercos pakovanja - za manje kozmetičkog otpada

Vichy je mislio o našoj planeti, ali i o tome da ćete verovatno želeti da napravite zalihu Dercos šampona – zato su sada dostupna nova refill pakovanja od 500ml. Ova velika pakovanja će vam doneti značajnu uštedu, ali takođe ćete na taj način i doprineti čistijoj životnoj sredini. Nakon što se potroše, potražite eko dopunu u kesici.

Osim toga, Vichy Dercos šamponi su dostupni u flašicama od 200ml i 390ml. Veće su pogodne za kućnu upotrebu, a manje za putovanja ili teretanu. 

Vichy je posvećen ideji da predvodi zelenu transformaciju u sektoru dermokozmetike i baš zato je nova ambalaža važan korak na putu ka smanjenju upotrebe plastike kao ozbiljnog zagađivača. 

Zato ne bacajte svoje Vichy Dercos bočice – rešite se peruti i pridružite se zelenoj budućnosti!

 WANNABE podcast sa Ninom i Nađom ep.11: Perut i kako je izlečiti
Vichy Dercos Anti Dandruff 2023 Digital Visuals Jonathan 3794 scaled WANNABE podcast sa Ninom i Nađom ep.11: Perut i kako je izlečiti
VICHY logo WANNABE podcast sa Ninom i Nađom ep.11: Perut i kako je izlečiti

Za više informacija o svim Vichy proizvodima i ponudama posetite zvanične Facebook i Instagram stranice, kao i veb-sajt.

Comments