Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Vichy donosi nov pogled na starenje kože – starenje pod uticajem načina života, odnosno „behavioural ageing“, koji je rezultat negativnih činilaca – stres, nedostatak sna, nepravilna ishrana, UV-zraci… i utiče na izgled, kao i na kvalitet kože. Vichyjev odgovor na izazove koje pred nas postavlja život je Idealia Life Serum – prvi Vichy idealizator kože za ravnomeran i blistav ten, glatku površinu kože i sužene pore, kao i odmorne crte lica.

Vichy je oslušnuo žene i shvata da se njihova vizija starenja menja. Godine i godine istraživanja, u koja je bilo uključeno na hiljade žena, su za Vichy neprocenljive s obzirom da pružaju nov uvid i znanje o starenju kože. Vichy je razvio potpuno nov pogled na starenje kože, koji uključuje značajan faktor – život. Način života i negativni činioci kojima smo izloženi (nedostatak sna, zagađenost vazduha, stres, neuravnotežena ishrana, nedostatak telesne aktivnosti, hormonska neravnoteža, UV zraci, suvo vreme…), utiču na izgled kože i mogu da ubrzaju proces starenja. Dobar primer, koji dokazuje starenje pod uticajem života, odnosno „behavioural ageing“, su blizanci, koji uprkos istom genetskom kapitalu i starosti, pod različitim životnim uticajima nemaju isti kvalitet kože i očiglednu starost.

VICHY IDEALIA Ambiance Vichy: Idealia life serum

Vichy Idealia - Ambiance

7/10 žena priznaje da dnevno radi bar jednu stvar koja negativno utiče na kvalitet njihove kože*. A starenje pod uticajem načina života “Behavioural Ageing” je danas realnost koju ne možemo izbeći…

U poređenju sa hronološkim i hormonskim starenjem, gde vreme neizbežno teče, starenje pod uticajem života odnosno „behavioural ageing“ ima tu prednost da nam daje mogućnost da se promenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja i promenimo kožu u svoju korist – idealno.

[LR2412+LHA]

Kompleks za preoblikovanje kože i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, koja deluje na sve dimenzije idealne kože – kako na površini, tako i u dubinu.

POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA uglačava površinu kože. BOJA I TEN KOŽE: LR2412 podstiče obnovu epidermisa a LHA smanjuje pigmentacione nepravilnosti. ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovo aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži.

VICHY IDEALIA LIFE SERUM  Vichy: Idealia life serum

Idealia Life Serum

Idealia Life Serum obezbeđuje spektakularno preoblikovanje:

– kože pod uticajem stresa

– kože koja je prekomerno izložena UV zracima

– kože koja je izložena zagađenosti zbog vazduha i dima

– kože pod uticajem neuravnotežene ishrane

Idealna koža više nije san sa Idealia negama za menjanje kvaliteta kože. Za idealnu rutinu možete da birate među proizvodima: Idealia dnevna nega, Idealia Pro nega za korekciju fleka, Idealia BB i nova zvezda u liniji Idealia Life Serum. 

 Preporučena neobavezna cena proizvoda Idealia Life Seruma je 4.238,64 RSD.

Editors choice