Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Vichy donosi nov pogled na starenje kože – starenje pod uticajem načina života, odnosno „behavioural ageing“, koji je rezultat negativnih činilaca – stres, nedostatak sna, nepravilna ishrana, UV-zraci… i utiče na izgled, kao i na kvalitet kože. Vichyjev odgovor na izazove koje pred nas postavlja život je Idealia Life Serum – prvi Vichy idealizator kože za ravnomeran i blistav ten, glatku površinu kože i sužene pore, kao i odmorne crte lica.

Vichy je oslušnuo žene i shvata da se njihova vizija starenja menja. Godine i godine istraživanja, u koja je bilo uključeno na hiljade žena, su za Vichy neprocenljive s obzirom da pružaju nov uvid i znanje o starenju kože. Vichy je razvio potpuno nov pogled na starenje kože, koji uključuje značajan faktor – život. Način života i negativni činioci kojima smo izloženi (nedostatak sna, zagađenost vazduha, stres, neuravnotežena ishrana, nedostatak telesne aktivnosti, hormonska neravnoteža, UV zraci, suvo vreme…), utiču na izgled kože i mogu da ubrzaju proces starenja. Dobar primer, koji dokazuje starenje pod uticajem života, odnosno „behavioural ageing“, su blizanci, koji uprkos istom genetskom kapitalu i starosti, pod različitim životnim uticajima nemaju isti kvalitet kože i očiglednu starost.

VICHY IDEALIA Ambiance Vichy: Idealia life serum

Vichy Idealia - Ambiance

7/10 žena priznaje da dnevno radi bar jednu stvar koja negativno utiče na kvalitet njihove kože*. A starenje pod uticajem načina života “Behavioural Ageing” je danas realnost koju ne možemo izbeći…

U poređenju sa hronološkim i hormonskim starenjem, gde vreme neizbežno teče, starenje pod uticajem života odnosno „behavioural ageing“ ima tu prednost da nam daje mogućnost da se promenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja i promenimo kožu u svoju korist – idealno.

[LR2412+LHA]

Kompleks za preoblikovanje kože i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, koja deluje na sve dimenzije idealne kože – kako na površini, tako i u dubinu.

POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA uglačava površinu kože. BOJA I TEN KOŽE: LR2412 podstiče obnovu epidermisa a LHA smanjuje pigmentacione nepravilnosti. ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovo aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži.

VICHY IDEALIA LIFE SERUM  Vichy: Idealia life serum

Idealia Life Serum

Idealia Life Serum obezbeđuje spektakularno preoblikovanje:

– kože pod uticajem stresa

– kože koja je prekomerno izložena UV zracima

– kože koja je izložena zagađenosti zbog vazduha i dima

– kože pod uticajem neuravnotežene ishrane

Idealna koža više nije san sa Idealia negama za menjanje kvaliteta kože. Za idealnu rutinu možete da birate među proizvodima: Idealia dnevna nega, Idealia Pro nega za korekciju fleka, Idealia BB i nova zvezda u liniji Idealia Life Serum. 

 Preporučena neobavezna cena proizvoda Idealia Life Seruma je 4.238,64 RSD.

Editors choice