Kada “dođeš u neke godine”, što je u mom slučaju – 38 godina, neminovno je da primećuješ na licu i koži lica promene. Promene koje su naravno potpuno prirodne i posledica onoga čega se mi žene najviše plašimo – starenja! Primetite po koju boricu, neka manje, neka više… Primetite da vaša koža ne zaceljuje na isti način kao i ranije, već joj treba mnogo više vremena. Primetite da vaš ten više nije ujednačen i blistav kao kada ste bile mlađe… Primetite da vaša koža više nije zategnuta kao pre i da se na pojedinim mestima ona opušta…. I dok se sve te promene dešavaju, sigurna sam da i vi istražujete i menjate svoju rutinu nege kože lica, u potrazi za onim što će usporiti promene koje dolaze sa godinama i istaći svu lepotu vaše kože, uprkos godinama.

Ako se kao i ja, užasavate hirurških tretmana ili bilo kakve invazivne metode generalno, vaš prvi izbor su isključivo kvalitetni proizvodi renomiranih brendova. Kako sam po struci farmaceut, obožavam da istražujem sastojke krema i uvek gledam šta piše na bočicama i kutijicama – baš “ženski”, zar ne? Kada je nega u pitanju ne želim da eksperimentišem previše i uvek se radije odlučujem za negu dostupnu u ponudi brendovima kojima verujem i koje poznajem a to su dermokozmetički brendovi koji se mogu potražiti u apotekama.

SNJE5304 scaled e1626187325274 Možete da postignete efekat liftinga bez ikakvog hiruškog tretmana   a evo i kako

Kako da postignete efekat smanjenja bora, a istovremeno i efekat liftinga kože – negom?

VICHY Liftactiv Supreme je linija za negu kože sa efektom liftinga i biološkim delovanjem protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Oslanjajući se na snagu sastojaka poput ramnoze (supstance dobijene iz drveta breze koja je poznata po svojim svojstvima za borbu protiv starenja), hidratantne hijaluronske kiseline, adenozina, kofeina i osnažujuće vulkanske vode Vichy, svaki proizvod klinički dokazano deluje na izgled zrele kože sa znakovima starenja. Liftactiv Supreme – dnevna nega, koja se bori protiv dugoročnog starenja, dolazi u dve varijante, za normalnu do mešovitu i za suvu kožu. Efikasnost je vidljiva trenutno, tokom dana i dugoročno.

Anti age nega prema tipu kože

VICHY Liftactiv Supreme nega pomoću “day proof” tehnologije i 3D optičkog izglađivanja omogućava borbu protiv starenja tokom dana i dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan utisak izglađene i ujednačene površine kože. Adenozin izglađuje kožu i tako sprečava pojavu malih bora tokom dana i deluje protiv izražajnih bora. Kofein deluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimuliše, regeneriše i pomaže u sprečavanju zadržavanja vode. Ramnoza je odabrana za jačanje efekta protiv trajnih znakova starenja kože. Neohesperidin je snažan antioksidans koji pomaže sprečavanje uticaja foto i hronostarenja kao i gubitak sjaja, a ujedno jača zaštitnu barijeru kože (test in vitro). Jedinstvena efikasnost kombinacije aktivnih sastojaka deluje na kvalitet kože koja se poboljšava i dugoročno deluje protiv bora i gubitka čvrstine kože.

Ako je vaša koža mešovita kao moja, odaberite VICHY LIFTACTIV SUPREME za normalnu do mešovitu kožu, a osim nje postoji i VICHY LIFTACTIV SUPREME krema za suvu kožu. Obe kreme su hipoalergene i namenjene za osetljivu kožu. Nemasna i nelepljiva prijatna tekstura izglađuje kožu i čini je baršunastom na dodir.

SNJE5328 scaled e1626187429568 Možete da postignete efekat liftinga bez ikakvog hiruškog tretmana   a evo i kako

Ne zaboravite na SPF zaštitu!

Godine nisu jedini faktor koji utiče na starenje naše kože – utiče i UV zračenje, naročito tokom letnjeg perioda. Pojačano izlaganje sunčevim zracima dogodi do fotostarenja, odnosno prevremenog starenja. Zato je važno da kožu, ne samo negujemo, već i štitimo. Za dane koje provodite pod sunčevim zracima, odaberite VICHY Liftactiv Supreme sa zaštitnim faktorom 30, namenjenu svim tipovima kože, koja štiti od širokog spektra UVA/UVB zračenja. Ova krema deluje na postojeće bore i pomaže u sprečavanju nastanka novih bora izazvanih UVA zračenjem. U svom sastavu ima i hijaluronsku kiselinu, pa tako sem što nas štiti od fotostarenja, ona ima i progresivan efekat – popunjava bora i poboljšava čvrstoću kože. 

Vichy LIFTACTIV Supreme liniju možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama u Srbiji, a više informacija o svim Vichy proizvodima potražite na web sajtu vichy.rs, kao i Facebook i Instagram stranici.

Comments