Svaka od nas savremenih, poslovnih žena zna da se u svakom užurbanom trenutku mora osloniti na sebe. Možda su nam rasporedi unapred bukirani, na mejlove vešto odgovaramo dok koračamo ka kancelariji i uvek smo spremne za iznenadni sastanak – ali, ne posustajemo. Isto tako, ne posustaje ni naša svakodnevna briga o sebi i svojoj koži.

Svesne smo da se usled aktivnog života koji vodimo gotovo svakodnevno susrećemo sa spoljašnjim zagađenjem, ali i da nam se mogu prikrasti i stres i umor. Ove stavke možemo zajedno posmatrati pod pojmom ekspozom – koji definiše kumulativnu meru uticaja okoline na organizam, kao i biološke odgovore tela na pomenute spoljašnje uticaje. U ekspozom spadaju svi oni “neprijatelji” naše kože, kao što su UV zraci, nečistoće u vazduhu, pušenje, nezdrava ishrana i kao što smo već naveli, stres i nedostatak sna. Dakle, sve ono što oštećuje barijeru naše kože, izazivajući oksidacije i inflamacije – i što na kraju dana našu kožu čini suvom, neujednačenom i ostavlja je bez sjaja i jedrine.

Vichy Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*

Ali, mi smo unapred spremne da sprečimo neželjene efekte spoljašnjih uticaja! Ako želiš da saznaš kako da ojačaš barijeru svoje kože, zaštitiš se i zauvek zaboraviš na dehidriranu kožu lica – imamo savet za tebe, koji je jednostavniji nego što možda misliš. Naša preporuka je da svoj aktivni dan započneš VICHY Minéral 89 Boosterom, serumom koji će boostovati tvoju kožu i učiniti je jedrijom i otpornijom na sve negativne uticaje sa kojima se može susresti u toku aktivnog dana. U nastavku ti otkrivamo više o njegovim prednostima i efektima (vidljivim i nevidljivim) koje ćeš primetiti nakon njegovog korišćenja!

Zašto VICHY Minéral 89 Booster?

Kada je naša koža zaštićena spolja, naše samopouzdanje raste iznutra! VICHY Minéral 89 Booster u sebi sadrži poznatu VICHY vulkansku vodu – u koncentraciji od čak 89%, koju kombinuje sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla. Ovaj serum u sebi ne sadrži nimalo alkohola i 100% je hipoalergen, kao i testiran na 100% osetljivih tipova kože i fototipova. Sve skinimaliste obradovaće i činjenica da je njegova jedinstvena formula sačinjena od samo 11 pažljivo odabranih sastojaka, sa ciljem da tvoju kožu iz dana u dan boostuje kako bi bila hidriranija, jedrija, izraženijeg tonusa i naravno, blistavija nego ikad!

vmb Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*
vmb4 Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*

Šta VICHY Minéral 89 Booster čini za tvoju kožu?

Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, VICHY Minéral 89 Booster pruža tvojoj koži tačno ono što joj je potrebno kako bi zadržala hidriranost i očuvala zdravu barijeru. Ojačana i zdrava barijera je imperativ zdrave kože koja ne podleže štetnim uticajima i samim tim čuva mladolik izgled bez izraženih finih linija. VICHY vulkanska voda je tu da poboljša odbrambeni mehanizam tvoje kože, dok hijaluronska kiselina umanjuje gubitak vode iz organizma, zadržavajući je u rožnatom sloju kože. Najjednostavnije rečeno, VICHY Minéral 89 Booster je tvoja prva linija zaštite od ekspozoma i verni skin care partner kojim možeš bezbrižno započeti dan.

vmb6 Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*
vmb1 Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*

Vidljivi i nevidljivi rezultati - kako prepoznati napredak?

Onda kada počnemo sa skin care rutinom koja godi našoj koži, rezultate ne možemo očekivati “preko noći”. Ipak, nakon određenog perioda primetićemo da su fine linije umanjene, da koža ima zdraviji sjaj, da je punija, zaglađenija, sa manje nepravilnosti ili primetne depigmentacije… No, svi vidljivi rezultati zapravo su rezultat nevidljivih promena! Kako ove promene, koje se dešavaju u našoj koži, ne možemo primetiti golim okom, VICHY tim je za ovu priliku obezbedio jedinstveni GPSKIN Barrier uređaj – koji meri stepen jačanja barijere kože, kao i nivoe hidriranosti nakon redovnog korišćenja VICHY Minéral 89 Boostera. Uz pomoć ovog uređaja, delotvornost VICHY Minéral 89 Boostera je dokazana i pre prvih, primetnih promena na koži!

vmb5 Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*
vmb3 Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*

VICHY Minéral 89 Booster - dokaziva delotvornost

GPSKIN Barrier uređaj istovremeno meri nivoe transepidermalnog gubitka vode (TEGV) i hidratacije rožnjače kože (HRK). Dakle, njegov TEGV senzor meri koliko vode koža gubi, dok HRK senzor meri koliko vode zadržava – a učitani rezultati dostupni su za samo nekoliko sekundi. Zahvaljujući GPSKIN Barrier uređaju, koji prati adekvatne parametre, stečen je bolji uvid u značajne promene koje se dešavaju u koži tokom i nakon redonog korišćenja VICHY Minéral 89 Boostera.

vmb2 Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*
5 SRB Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!*

Ukoliko i sama želiš da se uveriš u promene, predlažemo ti da pre i posle korišćenja VICHY Minéral 89 Boostera posetiš BENU apoteke u Beogradu, u kojima uz asistenciju stručnog VICHY tima možeš besplatno testirati kožu uz pomoć GPSKIN Barrier uređaja! Takođe, nakon testiranja čeka te i poklon uzorak VICHY Minéral 89 Boostera od 10ml. 

U nastavku ti predstavljamo listu BENU apoteka u kojima će testiranje biti dostupno.

16.09.2022.
BENU TC Ušće 16 – 22 č

17.09.2022.
BENU TC Ušće 10 – 16 č

23.09.2022.
BENU TC Mercator 16 – 22 č

24.09.2022.
BENU TC Rajićeva 10 – 16 č

Uz moć i dokazanu delotvornost VICHY Minéral 89 Boostera možemo biti sigurni da ćemo postići vrhunske rezultate za kojima žudimo. Zaštiti svoju kožu i uživaj u dobrom osećaju!

Za više informacija o VICHY Minéral 89 Boosteru poseti vichy.rs i zaprati VICHY na Instagramu i Facebooku.

*Broj 1 serum u apotekama u Evropi. Izvor: IQVIA – Pharmatrend Internacional – Tržište nege lica – U Francuskoj, Italiji, Portugaliji i Španiji (u apotekama i drogerijama); u Nemačkoj, Švajcarskoj, Belgiji, Grčkoj, Austriji i Holandiji (u apotekama) – 2021. godina – po količini.
Comments