Šta je u stvari idealna koža? Ujednačen i blistav ten bez nepravilnosti? Mladolik izgled bez bora, podočnjaka i pigmentacijskih fleka? Idealna koža je individualni potencijal naše kože da uz odgovarajuću negu, dugoročno preoblikuje kvalitet i dosegne svoj ideal. Vichy personalizovana rutina čišćenja, transformacije i nege tri su ključna koraka za otkrivanje idealne kože.  Ove godine, Vichy predstavlja projekat 100 DANA 100 ŽENA: U 100 dana 100 žena u Srbiji putem personalizovane rutine staviće Vichy proizvode na test svoje idealne kože i dugoročno preoblikovati njen kvalitet i zdravlje.

166 Vichy: Moja idealna koža

Idealna koža više nije san

Bez obzira na tip kože (osetljiva, zrela, suva, sklona nepravilnostima), godine ili stil života, koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal. Život kože je dinamična ravnoteža podložna višestrukim uticajima, unutrašnjim i spoljašnjim. Vichy smatra da je nega koju nudimo koži važnija od njene prirode: personalizovanom rutinom za određeni tip kože ona se obnavlja, štiti, zadržava vodu, hranljive materije, dugotrajno je preoblikovana i dostiže svoj ideal. Savršenstvo ne postoji, ali lični ideal je moguće dostići – Vichy zna kako.

249 Vichy: Moja idealna koža

 

Vichy rutina za postizanje idealne kože

Personalizovana rutina čišćenja, transformacije i nege tri su ključna koraka za otkrivanje idealne kože. Svaki proizvod pažljivo je odabran iz različitih Vichy linija prema potrebama kože i željama svake osobe.

1. Čišćenje: Idealna koža predstavlja čistu i zdravu kožu koja ne sadrži nečistoće poput zagađenja, mrtvih ćelija, šminke i sebuma. Čišćenje je ključan korak i sam početak transformacije kvaliteta kože.

2. Transformacija: Korak transformacije zahteva visoko koncentrovanu formulu poput seruma koja deluje već od prve kapi i preoblikuje kožu dubinski, iznutra prema spolja, vraćajući joj zdrav sjaj i bolji kvalitet.

3. Nega: Nega koži pruža hidrataciju i neophodne hranljive sastojke za njeno zdravlje i aktivne sastojke za podsticanje dugoročne transformacije iz dana u dan.

339 Vichy: Moja idealna koža

Vichy brend kampanja za idealnu kožu

Sto žena različitog životnog doba, stila života, zanimanja i tipa kože dobilo je priliku da prve u Srbiji definišu svoje viđenje idealne kože pomoću nove Vichy web dijagnoze koja pruža personalizovani pristup svakoj osobi. Na osnovu dijagnoze, svakoj ženi je omogućen profesionalan savet kod definisanja ideala kože i kod odlučivanja šta promeniti, preoblikovati i usavršiti. Sto dana svakodnevne personalizovane rutine – Vichy je omogućio odabranim ženama iz Srbije nakon sprovedene dijagnoze. Svaka žena dobila je personalizovanu Vichy rutinu proizvoda koja se sastoji od proizvoda za čišćenje, seruma za transformaciju i nege za dugoročno preoblikovanje kvaliteta kože. Sto žena u sto dana, ime je brend kampanje koja će pratiti iskustva žena na Vichy web stranici, od prvog do poslednjeg dana njihovog putovanja prema idealnoj koži.

Vichy poziva sve žene da posete www.vichy.rs/100dana100zena ili najbližu Vichy partner apoteku kako bi putem nove Vichy dijagnoze idealne kože otkrile svoju personalizovanu rutinu proizvoda za idealnu kožu.

Comments